Review produs Huawei MatePad 11, tableta care m-a convins

0
20
Review produs Huawei MatePad 11, tableta care m-a convins
produse profesionale pentru curatenie bucuresti

După ce am avut în urmă cu câţiva ani, la apariţia pe piaţă a tabletelor, o experienţă mai puţin fericită cu un astfel de device în sensul că nu am reuşit să îl utilizez la nimic mai mult decât browsing pe internet şi jocuri, am hotărât anul acesta să mai ofer o a doua şansă tabletelor şi să analizez oferta existentă acum pe piaţă, să văd ce anume s-a mai îmbunătăţit şi dezvoltat ca funcţionalităţi.

Răsfoind prin multitudinea de oferte, m-am oprit la o tabletă Huawei MatePad 11 care m-a convins cu mai multe caracteristici efectiv impresionante.

Caracteristici

huawei-matepad-11-rata-de-refresh-120Hz

Rata de refresh a ecranului LED de 120 Hz asigură imagini mai clare, care se încarcă mai rapid şi sunt astfel mai odihnitoare pentru ochi, chiar şi la utilizarea device-ului un timp mai îndelungat. Aceasta mi se pare cea mai importantă caracteristică a acestui dispozitiv.

Sistemul audio încorporat furnizează efecte stereo captivante, întregul sunet al device-ului fiind extraordinar. Te poţi astfel bucura de muzica favorită direct pe tabletă, poţi viziona filmele preferate sau asculta mesaje audio de la prieteni.

Conectivitate excelentă cu mouse-ul şi tastatura, astfel încât creşte productivitatea pentru creatorii de conţinut sau it-ştii profesionişti, interacţiunile sunt astfel mai rapide, mai sigure şi mai eficiente.

Huawei Share redefineşte eficienţa într-o lume interconectată, prin care device-urile comunică uşor şi rapid. Vei găsi în oferta Huawei dispozitive asociate care ne îmbunătăţesc performanţele şi productivitatea.

Conexiunea la internet WiFi 6 oferă o viteză uimitoare a internetului, atât pentru download cât şi pentru upload de fişiere. În ziua de astăzi, pentru profesioniştii online, TOTUL depinde de viteza de transmitere a datelor. Cu Huawei Matepad 11 eşti sigur că eşti mereu în pole-position.

Design-ul minimalist asigură o portabilitate incredibilă, tableta fiind foarte uşor de transportat şi manevrat. Materialele de calitate asigură un feeling tactil plăcut, iar îmbinarea culorilor cu nuanţe neutre bucură ochiul.

agentie SEO Bucuresti & promovare online