Tehnologia disponibilă azi, dispozitive surprinzătoare

0
27
Huawei X gentle monster eyewear 2
produse profesionale pentru curatenie bucuresti

De multe ori suntem obişnuiţi cu avântul tehnologic încât nu ne mai surprind deloc micile minuni disponibile astăzi, însă dacă ne-am întoarce în timp nu mai mult de 10 ani şi am prezenta un dispozitiv din zilele noastre, atunci ni s-ar părea poate ceva futuristic demn de filmele SF.

Să luăm spre exemplu banalele smartphone-uri din ziua de astăzi şi funcţionalităţile pe care acestea le oferă. Îmi aduc aminte de primul telefon mobil pe care l-am cumpărat în 2002, spre sfârşitul primului an de facultate. Era un Alcatel 512 ale cărui singure avantaje era că puteai suna, să fii sunat, salvai numerele în agendă şi eventual mai puteai juca un joc rudimentar de tip Snake. Cam asta era tot ce puteai face în urmă cu aproximativ 20 de ani cu un telefon mobil. Pe atunci singurul lucru care conta era forma aparatului, respectiv dimensiunea sa să fie cât mai mică: asta se căuta.

Au mai trecut mulţi ani până am luat contact cu primul telefon ce oferea acces la internet, respectiv un Nokia E72 cu tastatură Qwerty. Aveam acces la internet, DAR viteza este minusculă, nu exista conexiune la reţele de tip wireless şi dura foarte mult să tasetzi, să navighezi şi era imposibil să downloadezi. Fotografiile realizate cu aparatul foto încorporat erau aproape neutilizabile.

Primul smartphone pe care l-am achiziţionat (un Apple iPhone 4) a fost ca un pas de la cer la pământ, viteza era mult superioară, interfaţa era intuitivă şi funcţionalităţile foarte diversificate. Camera foto era incredibilă pentru ce avusesem până atunci.

ASTĂZI SUNT DISPONIBILE DISPOZITIVE CU ADEVĂRAT INCREDIBILE!

Orice smartphone nou disponibil astăzi pe piaţă are funcţionalităţi incredibile, de la viteză, aplicaţii, ecran, cameră foto şi până la jocurile ce pot fi jucate. Mai mult, nu este doar unul sau doi producători care oferă aceste dispozitive, ci mult mai mulţi. Această competiţie a diversificat oferta şi a micşorat preţurile tehnologie, făcând-o accesibilă aproape tuturor.

Orice smartwatch din ziua de astăzi pare un dispozitiv SF ce se transformă în instrument de monitorizare a sănătăţii cu funcţionalităţi de smartphone.

În plus, mai sunt câteva alte dispozitive precum ochelarii smart (de exemplu Gentle monster eyewear2 de la Huawei) care parcă ne transformă în veritabili agenţi 007 dotaţi cu cele mai inteligente gadgeturi.

Dispozitivele de astăzi, cu uimitoarele funcţionalităţi oferite, ne simplifică ENORM de mult viaţa de zi cu zi, ne oferă acces instant la informaţie, ne monitorizează sănătatea şi ne asistă în efectuarea sarcinilor zilnice. Profită de tehnologie şi dotează-te cu gadgeturile cele mai potrivite stilului tău!

agentie SEO Bucuresti & promovare online