Construcția de case din bușteni a intrat în topul preferințelor românilor

875
Construcția de case din bușteni a intrat în topul preferințelor românilor

Unul dintre cele mai plăcute și primitoare medii în ceea ce privește locuințele este reprezentat de casele din lemn. Imaginea lor ca refugiu pentru weekenduri, pentru o perioadă de vacanță sau pentru a trăi zilnic trece prin mintea multor oameni.

Casele din lemn rotund sunt o alegere de locuințe mai ecologice și mai ieftine decât casele construite din cărămidă și din beton. Lemnul nu este doar o parte a naturii, ci utilizarea sa este benefică pentru mediu. Materialele naturale, care nu sunt derivate din petrol, reciclabile și biodegradabile, sunt cele care alcătuiesc acest tip de carcasă, care este, de asemenea, considerată „ecologică”.

Aceste case se construiesc rapid și sunt cu până la 30% mai ieftine decât casele tipice din beton și cărămidă.

Pot fi complet echipate cu toate facilitățile moderne pentru a trăi într-un mediu cât mai natural și cât mai confortabil.

Lemnul a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru construcția de reședințe, datorită frumuseții, durabilității și versatilității sale.

Trebuie remarcat faptul că, casele din lemn sunt regenerabile și ecologice. Acest material are o izolație naturală care reușește să protejeze casa de intemperii. Acest lucru se traduce prin economii de energie, deoarece locuința va fi răcoroasă în lunile fierbinți și călduroasa iarna.

Lemnul este un material rezistent și versatil care se adaptează perfect oricărui design și stil decorativ.

Casele din lemn rotund sau bușteni au un farmec special și totul se datorează acelei atmosfere calde, intime și confortabile pe care le prezintă.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele caselor din lemn, avantaje care stau la baza deciziei multor români de a avea o asemenea casă.

Cel mai important lucru este că în ziua de astăzi este foate ușor de a avea propria casă din lemn, în locul pe care îl dorești.

constructii case din busteni lemn rotund

Compania LogHome din Vatra Dornei, județul Suceava poate construi case și cabane din lemn rotund (bușteni) de cea mai bună calitate pentru tine într-un număr mare de stiluri și de opțiuni, în funcție de preferințele tale.

Dacă te interesează o casă din lemn cu design propriu, compania poate fabrica totul pe măsură în funcție de propriul tău plan.

LogHome execută construcții din lemn rotund, conform dorințelor clienților lor: case tradiționale din lemn rotund, case de vară, cabane, obiecte de mic mobilier precum foișoare, băncuțe, leagăne, decorațiuni, etc.

Află mai multe detalii despre companie accesând pagina web www.loghome.com.ro. Tot aici poți afla datele de contact ale constructorului pentru a lua legătura cu el cât mai repede pentru sfaturi utile pentru construcția casei tale de vis.