Țigla metalică Rufster asigură un nivel ridicat de protecție

797
rufster fabrica acoperisuri romania

Acoperișul unui imobil este una dintre cele mai fundamentale părți care compun clădirea. Este o parte esențială a clădirii, deoarece îndeplinește funcția de acoperire a camerelor, protejează interioarele clădirii, fiind totodată partea cea mai expusă elementelor meteorologice cum ar fi ploaia sau soarele, pe care le împiedică să pătrundă în interior.

Când se construiește o casă este esențial ca acoperișul să fie din materiale de calitate care să reziste schimbărilor climatice și trecerii timpului.

Țigla metalică este prin excelență un material foarte popular care asigură un nivel ridicat de protecție.

Acoperișurile metalice se prezintă de cele mai multe ori sub formă de țiglă care are o durată de viață de aproximativ 60 de ani. Se știe că metalul respinge zăpada și ploaia abundentă, nu arde și rezistă vânturilor puternice. Este ușor și poate fi instalat pe acoperișurile existente. Cu toate acestea, metalul poate fi zgomotos în timpul furtunilor.

Țigla metalică marca Rufster poate fi cea mai isteață alegere pentru un acoperiș durabil și elegant.

Marca Rufster aparține companiei Olint Com SRL, din Rădăuți, o societate cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul comercializării materialelor de construcții și amenajări.

tigla metalica pentru acoperis

Rufster oferă patru tipuri de țiglă metalică, fiecare dintre ele având un profil distinct, fiind foarte apreciate de românii din toate colțurile țării. În funcție de preferințe se poate alege țigla metalică Celesta, Nova, Aqua 3D sau Terra.

De ce să alegi țigla metalică marca Rufster?

  • Preț mic: țigla metalica se produce în grosimi cuprinse între 0.45 mm-0.55 mm. Indiferent de bugetul disponibil, oricine poate găsi o variantă de produs care să se încadreze într-un anumit buget.
  • În funcție de tipul stratului final, țigla este acoperită de perioade de garanție pana la 30 de ani.
  • Țigla metalică nu se decolorează uşor, fiind rezistentă la acizi și chiar la excrementele păsărilor.
  • Asigură o aerisire bună.
  • Are un aspect plăcut, elegant și este disponibilă într-o gamă variată de culori: clientul are la dispoziție un număr mare de modele de țiglă metalică, care pot fi produse în peste 25 de culori, fie ele lucioase sau mate.
  • Are o durată de viaţă foarte mare.

rufster

Pe site-ul web www.rufster.ro se poate răsfoi catalogul de produse, se poate calcula necesarul de materiale cu ajutorul calculatorului care stă la dispoziția vizitatorilor, se poate vedea cum arată culorile dorite pe acoperiș cu ajutorul simulatorului.