ORIENT – profesioniștii în transporturi rutiere de marfă și agabaritice

1672

Cu aproape 30 de ani de experiență în spate și cu sute de proiecte finalizate cu succes, compania ORIENT SRL România asigură o gamă completă de transporturi de marfă atât în țară, cât și în străinătate, dar și de transport agabaritic. ORIENT România este conectată global prin intermediul tuturor tipurilor de transporturi operate: rutier, maritim, feroviar și aerian.

Aspecte ce recomandă Spedorient?

Există mai multe aspecte pentru care compania Orient este alegerea ideală atunci când vorbim despre transport de marfă și transport special agabaritic. În primul rând vorbim despre vasta experiență acumulată începând cu anul 1991 în domeniul transporturilor. Această experiență asigură prestarea de servicii de calitate care să satisfacă așteptările oricărui client.

Un al doilea argument pentru care să alegi Spedorient îl reprezintă echipa de specialiști care lucrează pentru această firmă. Monitorizarea oricărui transport prin GPS înseamnă un plus de siguranță pentru fiecare transport, iar acesta reprezintă au alt atuu oferit de această firmă.

De asemenea, prețurile extrem de avantajoase sunt un alt plus pentru care clienții care au nevoie de transport de marfă sau agabaritic aleg compania Orient România. Prețurile avantajoase sunt rezultatul parteneriatelor încheiate de-a lungul celor aproape 30 de ani de activitate și datorită know-how-ului acumulat în acest timp. Certificările primite de compania Spedorient reprezintă garanția profesionalismului și a calității oferite fiecărui client.

Variante de transport marfă

În oferta de servicii a celor de la Spedorient se regăsesc o mulțime de variante de transport marfă. Astfel, poți opta pentru transport de marfă rutier cu ajutorul autocamioanelor proprii. Orice transport rutier va ajunge la timp și în siguranță datorită șoferilor experimentați și care respectă întocmai graficul de circulație.

De asemenea, tot în categoria transportului rutier avem și transportul de mărfuri periculoase, acesta fiind efectuat în condiții de maximă siguranță cu autocamioane autorizate pentru acest tip de transport. Pentru transportul de marfă există și opțiunea de transport feroviar pe rutele Suceava – București și Suceava – Constanța și retur. Nici transportul aerian nu lipsește din portofoliul de servicii oferit de Spedorient. Poți apela la avioane cargo pentru transport de marfă pe calea aerului, dar și la avioane pentru transportul pasagerilor.

Cotații avantajoase de prețuri sunt și la transportul maritim de mărfuri, fie că vorbim de transportul maritim, fie că ne referim la cel fluvial. Nu în ultimul rând, în oferta de servicii a celor de la Spedorient poți găsi de asemenea și transport agabaritic. Parcul auto dedicat acestui tip de transport agabaritic este foarte numeros și poate deservi concomitent mai multe solicitări.

Dacă vrei să beneficiezi de cea mai experimentată echipă în domeniul transportului de marfă și a transportului special agabaritic, atunci cu siguranță Spedorient este alegerea ideală. Aici vei găsi cele mai rapide și eficiente soluții de care ai nevoie, dar și cotații de preț extrem de avantajoase pentru orice transport.

Intră chiar acum pe www.spedorient.com pentru toate detaliile de care ai nevoie cu privire la serviciile oferite. Ne poți contacta prin formularul disponibil pe website-ul companiei, la numerele de telefon 0753093365 și 0744765915 sau prin e-mail la adresa dispecerat@spedorient.com.