Care sunt avantajele unui hotel all-inclusive

382
Care sunt avantajele unui hotel all-inclusive

Pregătești o vacanță de vară specială pentru tine și pentru cei dragi care te vor însoți în următorul sejur? Atunci alege o destinație all inclusive, cu soare, briză caldă, valuri calme, lux și distracție de la răsărit și până la miezul nopții! Deoarece vrei să te relaxezi la maxim și să te bucuri de toate momentele speciale din vacanță, alege unitatea de cazare all inclusive, fie aceasta light, standard sau ultra, așadar vei uita de toate grijile cotidiene! 

Nu știi sigur ce avantaje îți oferă un spațiu de primire all inclusive? Nu trebuie decât să descoperi din informațiile următoare toate beneficiile de care vei fi încântat și să rezervi hotelul favorit!

Toate distracțiile într-un singur loc

Indiferent dacă vrei să petreci vacanța în România sau în afară, pe litoral sau la munte, o cazare all inclusive îți aduce doar beneficii și distracție. De exemplu, pentru un concediu de vis la mare, petrece un sejur all inclusive în Venus și te vei bucura de concerte live, petreceri și dans în fiecare seară, spații și activități special amenajate pentru copii, camere moderne, delicii culinare, piscine, plaje private, camere cu jacuzzi, zone naturale, jocuri în incinta hotelului și activități în aer liber etc.

Piscine la cazare și plajă privată

Un alt avantaj pentru care foarte multe persoane ar rezerva numaidecât o cazare la o unitate de primire all inclusive este piscina resortului și chiar plaja privată. Nu vei mai fi nevoit să plătești șezlongul, umbrela de soare sau chiar salteaua de pat deoarece toate acestea vor fi puse la dispoziția ta de către hotel. 

Mai mult, sunt valurile mari sau vrei să petreci o zi plină de distracție, cu tobogane, vortex, dușuri cervicale și alte beneficii oferite de un bazin? Atunci nu trebuie decât să iei cu tine prosoapele de plajă și să mergi în curtea resortului unde te așteaptă piscine pentru toate vârstele!

3 mese principale, gustări și open bar

Planificarea unei vacanțe all inclusive nu poate decât să-ți încânte papilele gustative cu 3 mese principale în fiecare zi, gustări și bar cu băuturi răcoritoare și alcoolice, bere, ceaiuri și diferite sortimente de cafele în orice oră din zi și seară. Ai o dietă specială? Discută cu personalul hotelului atunci când rezervi camera și vei primi mese și gustări separate, doar pentru tine, cu alimentele favorite și permise. 

Plătești o singură dată

De câte ori ți s-a întâmplat să planifici un buget înainte de a pleca în concediu, apoi să observi că ești nevoit să intri în rezerva de urgență? Ei bine, la o unitate de primire all inclusive nu trebuie să-ți mai faci astfel de probleme deoarece vei plăti o singură dată pentru toate facilitățile dorite, de la spațiul de odihnă și până la mâncărurile delicioase. Cu toate acestea, nu pleca în concediu fără niciun ban la tine, poate vei dori să cumperi un suvenir sau vrei să vizitezi obiectivele turistice ale stațiunii.

Te cazezi la un hotel de 4 sau 5 stele

Majoritatea unităților de cazare all inclusive sunt fie hotele de lux cu 4 sau 5 stele sau resorturi. Așadar, nu încape îndoială că vei găsi camere curate, moderne, ospitalitate pe deplin, mâncare diversificată și delicioasă, dar și alte facilități pe care urmează să le descoperi. Totuși, pentru un plus de siguranță, consultă recenziile lăsate în online de către foștii turiști. 

Distracție pentru toată familia

Familiile cu copii mici se vor bucura de un plus de confort, relaxare și răsfăț în vacanțele all inclusive deoarece unitățile de cazare pun la dispoziție variate facilități și activități pentru cei mici. 

Copilul tău va fi supravegheat non-stop de către personal, acesta simțindu-se incredibil la Kids Club, la teatrul de păpuși, în spațiile exterioare și interioare special amenajate pentru micuți, dar și alături de tine la piscina cu apă caldă. Nu în ultimul rând, majoritatea unităților de cazare all inclusive oferă servicii de babysitting, fiind perfecte dacă dorești o seară romantică sau chiar să participi la un concert amenajat de hotel. 

O unitate de cazare all inclusive este excelentă pentru sejururile petrecute alături de persoana iubită, familie, copii sau grupul de prieteni. Indiferent dacă optezi pentru o cameră cu pat matrimonial sau un apartament cu jacuzzi, la all inclusive trebuie doar să te distrezi în fiecare moment al vacanței: la piscinele resortului sau chiar pe plaja privată!