Casele din Nord acoperite cu țigla metalică Germania Simetric

2830

Cumpărarea materialelor pentru un nou acoperiș este o investiție serioasă, motiv pentru care este bine să prospectezi piața cu atenție înainte de a face achiziția propriu zisă.

Proprietățile naturale ale metalului contribuie la un acoperiș excelent din cauza rezistenței sale superioare la multe dintre forțele și factorii care pot duce la deteriorarea sa.

Principalele avantaje de care poți beneficia achiziționând un acoperiș metalic cum ar fi cel din tablă tip țiglă metalică sau tablă cutată sunt:

Forță și durabilitate: Majoritatea acoperișurilor metalice vin cu promisiunea producătorului care depășește 40 de ani de acoperire, deoarece metalul are o durată de viață mai mare decât majoritatea celorlalte materiale pentru acoperișuri. Multe produse oferă cele mai bune evaluări ale industriei pentru rezistență la vânt, rezistență la impact și rezistență la foc.

Atractivitate: Gama largă de culori și modele oferă opțiuni pentru aproape orice stil dorit al acoperișului.

Întreținere minimă: Spre deosebire de alte materiale pentru acoperișuri care se pot rupe, zdrobi și decolora în timp, majoritatea instalațiilor metalice necesită o întreținere redusă.

Eficiență energetică și durabilitate: Acoperișurile moderne și sistemele de vopsea nu numai că oferă o estetică mare, ci includ și culori reci care reflectă căldura solară și mențin locuința mai confortabilă în lunile călduroase.

Greutate ușoară: Țiglele metalice au o greutate mai ușoară decât alte materiale pentru acoperișuri care necesită adesea o evaluare structurală înainte de instalare.

De toate aceste avantaje poți beneficia și nu numai, achiziționând țiglă metalică de la Acoperișuri Metalice Mihu din Ipotești, județul Suceava.  

Compania, partener oficial al mărcii Blachotrapez, este un lider în vânzarea de țiglă metalică a acestui brand. Astfel, în decursul anului trecut a obținut cele mai bune vânzări ale modelului de tablă tip țiglă metalică Germania Simetric pe Europa.

Acest model de țiglă atât de populară pe casele clienților din Suceava, Iași, Botoșani și Neamț, are nervuri unice, triple care conferă o rigiditate mare și susceptibilitate la prelucare. Colțurile sale profilate asigură montarea perfectă dar și o utilizare simplă și convenabilă.

Țigla metalică Germania Simetric este disponibilă într-o paletă bogată de culori, are lățimea totală de 1215, lățimea acoperirii reale de 1120 mm, grosimea tăblii de 0.5 mm, înălțimea pantei de prindere a țiglei de 30 mm, înălțimea profilului de 20 mm, lungimea modulului de țiglă de 350 mm, lungimea minimă a foii de 720 mm/modul și lungimea maximă a foii de 5970 mm.

Pe lângă acest tip de țiglă metalică, Acoperișuri Mihu mai comercializează încă 5 modele de tablă tip țiglă metalică, 5 modele de tablă cutată, accesorii, panouri sandwich și garduri.