Cea mai bună placă de îndreptat părul: top 5 produse și sfaturi

242
Cea mai bună placă de îndreptat părul: top 5 produse și sfaturi

Una dintre cele mai importante aspecte pentru o doamnă sau domnișoară este coafura, iar dacă îți dorești un păr drept, plin de volum și strălucitor, atunci ai nevoie de o placă de păr perfectă pentru dorințele tale! Un astfel de produs nu ar trebui să lipsească din arsenalul tău beauty, alături de celelalte accesorii și articole de păr, precum clame, elastice, spumă sau fixativ. 

Alege o placă de îndreptat părul de la Mobino și descoperă din articolul oferit cele mai bune sfaturi pentru a-ți aranja părul indiferent de activitatea sau ocazia la care participi!

Top 5 plăci de îndreptat părul

Placă de păr BaByliss ST391E Super Smooth

Această placă de îndreptat părul îți poate fi alături chiar și în cele mai dificile momente, în care nu reușești să-i oferi părului un periaj dorit. Te scapă de buclele rebele și de excesul de volum. 

Placa pune la dispoziția ta o tehnologie asemeni celor oferite la saloanele de beauty, Advanced Ceramics ce menține temperatura constantă în timpul utilizării produsului. Este creată din ceramică, cu tehnologie ionică, iar lungimea cablului este de 2,5 metri. În pachet vei găsi totodată și o husă termorezistentă.

Placă de păr Remington Proluxe S9100

Un produs de nădejde, Remington Proluxe S9100 oferă o tehnologie optimă ce nu arde șuvițele de păr, bucurându-te în același timp de o coafură de lungă durată, dreaptă și plină de volum. 

Vei fi întotdeauna gata pentru cele mai frumoase momente din viața ta alături de un produs beauty de calitate! Placa folosește un înveliș ceramic ultimate glide, are 9 trepte de temperatură, cea mai mare fiind de 230 de grade C.

Placă de păr Remington S96000

O altă placă irezistibilă de la Remington, modelul S96000 oferă versatilitate și ușurință în utilizare datorită tuturor funcțiilor moderne pe care ți le pune la dispoziție, cât și un design deosebit și, cu siguranță, un preț atractiv oricărui buget! 

Placa are înveliș ceramic avansat Silk cu design 3D mătăsos; astfel încât vei putea realiza coafura dorită numaidecât, cu un rezultat de lungă durată! Dacă timpul nu este de partea ta, nu îți face probleme deoarece produsul are funcția turbo boost ce aduce temperatura la 240 de grade Celsius în doar 30 de secunde!

Placă de păr BaByliss ST492E 2in1 Steam Straight

Ce spui de o placă de îndreptat părul care este la fel de bună și în realizarea buclelor? Ei bine, modelul BaByliss ST492E 2in1 Steam Straight este întocmai ceea ce ai nevoie pentru o coafură irezistibilă și de invidiat! Placa este gata de utilizat în doar 20 de secunde de la pornire, iar efectele acesteia sunt de neratat! 

La achiziționarea plăcii de păr vei primi o husă termoizolantă pe care poți pune produsul chiar și atunci când este pornit. Poate fi utilizată atât pe părul uscat, cât și pe cel umed. 

Placă de păr Remington Shine Therapy PRO S9300

Placa de păr de la Remington Shine Therapy PRO S9300 oferă numeroase beneficii coafurii tale, precum: șuvițe îndreptate perfect, oferă un aspect natural, voluminos și sănătos al părului, rezultate de lungă durată, elimină efectul de frizz și adaugă răsfăț asupra scalpului. Temperatura poate fi modificată în timpul utilizării, punând la dispoziția ta și următoarele avantaje: înveliș ceramic superior, tehnologie super ionică și sistem de încălzire profesional.

Placa de îndreptat părul îți oferă întotdeauna un look irezistibil, indiferent dacă urmează să mergi la job, la facultate sau la o petrecere. Încearcă unul dintre produsele oferite, cât și sfaturile pe măsură pentru o coafură de invidiat!