Mașini Second Hand în momentul potrivit

523

Achiziționarea unei mașini second hand în locul unui vehicul nou este o opțiune excelentă pentru mulți șoferi. Rata inflației din România urcând foarte mult, românii văd impact la casele de marcat și la pompa de benzină.

Și, având în vedere că costurile vehiculului nou sunt mari, acum ar putea fi momentul perfect să economisești niște bani cumpărând o mașină second hand.

Autodelrulate.ro este locul potrivit de unde poți să achiziționezi masini SH Suceava, având o varietate mare de mașini disponibile pentru toate buzunarele.

DE CE EȘTI AVANTAJAT CUMPĂRÂND MAȘINI SECOND HAND

Nu toate mașinile folosite sunt create egale. Trebuie să vă faceți temele înainte de a decide dacă o mașină uzată este în stare bună sau proastă. Cu această avertizare, iată cele mai bune motive pentru a cumpăra o mașină second hand.

Mai puțină depreciere a vehiculului

Amortizarea vehiculului este o realitate inevitabilă a conducerii, dar un vehicul second-hand oferă mult mai puțină amortizare decât un vehicul nou. De obicei, mașinile noi se depreciază cu aproximativ 20 la sută atunci când sunt scoase din teren. Și majoritatea mașinilor vor pierde încă 10 la sută din valoare în primul an. Aceasta este o pierdere de valoare de 30 la sută în primul an de proprietate.

Un vehicul folosit se depreciază într-un ritm mult mai lent decât un vehicul nou. Acest lucru se datorează faptului că, odată ce vă aflați la volanul vehiculului, acesta va fi suferit deja o depreciere majoră. Mașinile noi se depreciază în momentul în care părăsesc terenul, dar un vehicul uzat echivalează cu o amortizare mai lentă, ceea ce înseamnă că veți avea un raport împrumut-valoare mai stabil.

Costuri mai mici de asigurare

Costurile asigurării variază în funcție de vârstă, istoric de conducere, scor de credit, kilometraj și locație. De obicei, așa cum vehiculul va costa mai puțin, asigurarea pentru un vehicul uzat tinde să fie mai mică decât cea a unui vehicul nou. Un factor cheie în determinarea costului asigurării auto este valoarea mașinii. Deoarece o mașină uzată are o valoare mai mică decât o versiune mai nouă, costul asigurării ar trebui să fie mai mic.

În ceea ce privește acoperirea recomandată, dacă vehiculul dvs. este mai vechi, poate doriți să luați în considerare răspunderea numai dacă statul dvs. o permite, față de adăugarea unei acoperiri cuprinzătoare și împotriva coliziunilor dacă vehiculul dvs. este mai nou. Dar tarifele de asigurare nu sunt întotdeauna consistente, așa că, pentru a economisi bani, asigurați-vă că comparați tarifele și căutați costul estimat al asigurării auto înainte de a pleca de la reprezentanță.

Mai mult pentru banii tăi

Întinderea leului de cumpărare a mașinii este un alt beneficiu major care vine odată cu cumpărarea unei mașini second hand. Puteți cumpăra mai multe mașini cumpărând mai degrabă folosite decât noi. Dacă ți-ai pus ochii pe un vehicul de lux, s-ar putea să nu-ți poți permite modelul de anul acesta, dar unul care are doi sau trei ani s-ar putea potrivi mai bine bugetului tău. De asemenea, este important să luăm în considerare faptul că producătorii de mașini nu își mai reproiectează modelele în fiecare an, astfel încât diferențele de tehnologie și stil pot fi mai puțin vizibile.

Calculați aceste economii potențiale și chiar comparați care este potrivit pentru dvs. cu un calculator nou versus mașină uzată.