3 tipuri de gazon artificial pentru terenurile de sport şi 1 gazon decorativ

1770
3 tipuri de gazon artificial pentru terenurile de sport şi 1 gazon decorativ

A început sezonul pentru amenajarea terenurilor de sport, iar pentru cei care doresc să utilizeze gazonul artificial sintetic sunt disponibile mai multe opţiuni.

În ianuarie scriam un articol prin care sesizam că „Gazonul artificial prinde teren în fața gazonului natural„. Vă prezentăm astăzi 3 tipuri de gazon artificial ce pot fi utilizate ca suprafaţă de joc, în funcţie de sportul care se doreşte a fi practicat.

gazon artificial multisport
Gazon artificial multisport

Gazon artificial multisport

Gazonul artificial multisport este gazonul care poate fi folosit atât pentru amenajarea unui teren de sport (fotbal, tenis, handbal, volei …) cât şi pentru amenajarea unui teren de sport multifuncţional cu mai multe terenuri incluse (de exemplu, se pot efectua marcaje pentru un teren de fotbal şi un teren de tenis).

Dacă doriţi amenajarea unui teren multisport (fotbal+tenis, fotbal+volei, fotbal+baschet, etc.) cu gazon artificial sintetic, noi vă oferim soluția ideală pentru proiectul dumneavoastră.

Gazonul artificial multisport poate fi cu fir de 20 mm sau 26 mm, din polietilenă de culoare verde sau roșu-cărămiziu.

În funcție de destinația terenului de sport, noi vă recomandăm tipul de gazon cel mai potrivit, iar montajul gazonului se va face de către echipa noastră de profesioniști.

Dimensiunea terenului poate varia atât din punctul de vedere al sporturilor dorite, cât și din punctul de vedere al spațiului disponibil.

gazon artificial fotbal
Gazon artificial fotbal

Gazon artificial fotbal

Gazonul artificial poate fi folosit pentru amenajarea de terenuri de minifotbal de 5 x 5 jucători, până la amenajarea de stadioane de 11 x 11 jucători. Dimensiunea terenului de sport poate varia în funcţie de suprafaţa disponibilă, însă pentru terenurile de minifotbal recomandăm o suprafaţă de joc care să fie de aproximativ 20 m lăţime şi 40 m lungime.

Dacă doriți amenajarea unui teren de fotbal cu gazon artificial sintetic, noi vă oferim soluția ideală pentru proiectul dumneavoastră.

Gama noastră de gazon artificial include atât gazon de tip fibrilat, cât și monofilament cu fir din polietilenă.

Pentru terenurile de fotbal recomandăm un gazon artificial cu înălțimea firului de iarbă de 40 – 60 mm.

În funcție de proiectul dumneavoastră, noi vă recomandăm tipul de gazon potrivit, iar montajul gazonului se face de către o echipă profesionistă.

Dimensiunea recomandată pentru un teren de minifotbal este de aproximativ 18 – 24 m lățime și 38 – 44 m lungime, însă putem efectua terenuri la orice dimensiuni.

Gazon artificial tenis
Gazon artificial tenis

Gazon artificial tenis

Pentru amenajarea unui teren de tenis cu costuri mici atât de amenajare cât şi de întreţinere, vă recomandăm alegerea unui gazon artificial cu înălţimea firului între 18 mm şi 22 mm. Gazonul artificial pentru tenis reprezintă o suprafaţă de joc mai înceată în comparaţie cu un teren amenajat cu zgură sau cu beton, însă are avantajul de a fi utilizabil tot timpul anului şi chiar imediat după ploaie.

Dacă doriți să aveți parte de o suprafață de joc care să arate perfect tot timpul anului, să se poată utiliza imediat după ploaie și care să aibă calități foarte bune de joc pentru tenis, noi vă oferim soluţia ideală: gazon artificial sintetic din polietilenă cu fir fibrilat de culoare roșu-cărămiziu sau verde.

Dimensiunea recomandată pentru un teren de tenis este de aproximativ 18 m lățime și 36 m lungime, însă putem efectua terenuri la orice dimensiuni.

gazon artificial decorativ
Gazon artificial decorativ

Gazon artificial decorativ

Gazonul artificial pentru decor poate fi folosit atât la interior cât şi la exterior pentru amenajarea curţilor, grădinilor, spaţiilor de joacă, spaţii verzi care nu pot fi întreţinute sau unde nu există condiţii pentru a creşte iarba, amenajări interioare a locuinţelor sau a spaţiilor de birouri / comerciale.

Gazonul artificial pentru decor imită foarte bine iarba naturală şi există în mai multe tipuri de forme ale firului de iarbă şi înălţimi ale firului de iarbă astfel încât să poată mulţumi pe oricine.


ARTICOL REALIZAT CU SPRIJINUL SC HATTRICK SPORT SRL, COMPANIE CU PESTE 450 DE TERENURI DE SPORT AMENAJATE CU GAZON ARTIFICIAL SINTETIC. MAI MULTE DETALII PE WWW.GAZONSPORTIV.RO