Farmacie online cu suplimente naturale de vitamine pentru păr, piele și unghii

999
Farmacie online cu suplimentele naturale de vitamine pentru păr, piele și unghii

Pentru majoritatea femeilor, o preocupare importantă este legată de aspectul lor fizic care implică părul, pielea și unghiile.

O nutriție bună este secretul părului, unghiilor și pielii frumoase iar alimentele pe care le consumăm sunt foarte importante. De asemenea, odihna, somnul și hidratarea sunt esențiale, apa fiind responsabilă de transportul substanțelor nutritive și oligoelementelor vitale.

Cercetările arată că în ziua de astăzi majoritatea oamenilor dezvoltă obiceiuri alimentare foarte proaste. Dietele extrem de sărace în nutrienți care ne afectează nivelul general de sănătate și de energie ne fac pielea sensibilă, unghiile mai slabe, părul mai subțire și mai puțin sănătos.

Totuși există multe complexe de vitamine care se dovedesc benefice pentru toate aceste trei zone. Dacă sunt administrate corect, rezultatele excelente se vor vedea într-o perioadă scurtă de timp. Majoritatea suplimentelor reușesc să îmbunătățească sănătatea părului, a pielii și a unghiilor.

Din farmacia online PharmaPlus se pot achiziționa mai multe tipuri de suplimente pentru păr, piele și unghii. Suplimentele aparțin unor branduri de renume și de încredere cum ar fi Ewopharma, Zdrovit, Secom, Sun Whave Pharma, Fares, Solartium, Arkopharma, NaturPharma, Pierre Fabre, Queisser Pharma, Laboratoires Bailleul Biorga,  Aflofarm sau ACM Laboratoire.

Suplimentele au prețuri cuprinse între 21,90 lei și 139,90 lei.

DOPPELHERZ Suplimente nturale pentru piele + par + unghii x 30 comprimate

Un complex care sprijină frumusețea din interior este DOPPELHERZ Piele + păr + unghii x 30 comprimate care conține biotină pentru piele, zinc pentru păr și unghii, extract de rodii, acid hialuronic, argilă, vitaminele A, C, E, B1, B6, B12, niacină, acid folic, acid pantotenic,  magneziu, cupru.

Aceste comprimate sunt un ajutor esențial pentru îngrijirea părului, a pielii și a unghiilor tale. Pentru persoanele care simt că pielea lor a devenit uscată sau nu mai este la fel de fină, părul este tern, iar unghiile moi și casante, acest supliment este ideal.

Doza recomandată este de 1 comprimat pe zi, însoțit de o cantitate suficientă de lichid. Prețul acestui supliment în farmacia online PharmaPlus-Online.ro este de 26,90 lei.

Revalid x 90 capsule

Revalid x 90 capsule este un alt complex de vitamine cu însemnătate mare pentru păr. Capsulele sunt recomandate în cazuri de alopecie difuză, alopecie androgenică, alopecie seboreică, alopecie apărută în timpul sarcinii, alopecie medicamentoasă sau datorată unor tulburări hormonale. Efectele comprimatelor se pot observa chiar după prima lună de administrare, dar recomandarea este de a fi folosite timp de 3 luni.

Prețul unei cutii cu 90 de comprimate este de 79,90 lei, în farmacia PharmaPlus-Online.ro.

Vizitează și tu secțiunea de suplimente pentru păr, unghii și piele din farmacia PharmaPlus-Online.ro accesând link-ul www.pharmaplus-online.ro/vitamine-si-suplimente/vitamine-par-piele-si-unghii și comandă chiar acum complexul de vitamine care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.