Gazonul artificial prinde teren în fața gazonului natural

1
1609

De foarte mult timp, gazonul artificial înlocuiește gazonul natural pe terenurile din întreaga lume, de la stadioanele olimpice și stadioanele echipelor de fotbal faimoase până la terenurile de sport din curtea școlilor.

Încă de la început, terenurile cu gazon sportiv artificial au oferit un număr de avantaje cu care terenurile cu gazon natural nu pot concura.

Creșterea nu este necesară

După instalare, terenul cu gazon artificial este pregătit pentru folosire. Pregătirea unui teren cu gazon natural necesită mai mult timp, atenție și grijă deosebită în timp ce anotimpurile se schimbă.

O dată cu trecerea timpului, anumite zone vor fi mai uzate ca altele, lăsând terenul cu zone inconsistente și neîngrijite. O dată la câteva săptămâni terenul trebuie tuns și iarba strânsă. Pentru a ține departe gândacii care pot dăuna terenului de cele mai multe ori este necesară folosirea pesticidului. Fertilizatorii pot avea efecte dăunatoare în zonele din împrejurimi, pe lângă faptul că îți epuizează timpul. Cu fiecare primăvară, va trebui să te gândești la replantarea pe care trebuie să o faci pentru a aduce gazonul la standardele estetice și calitative necesare.

Niciuna dintre aceste probleme nu sunt asociate cu terenurile cu gazon artificial.

Versatilitate și Pregătire

Terenurile de sport cu gazon artificial sintetic sunt versatile și pot face față la un grad de uzură foarte mare. După evenimente, terenurile cu gazon natural necesită o perioadă de recuperare înainte ca un meci să poată fi desfășurat din nou pe el. Dacă organizezi câteva evenimente sportive consecutive, acest timp de recuperare poate să îți limiteze sau să se interfereze cu aranjamentele tale. Cu toate acestea, în timp ce terenurile cu gazon natural sunt capabile să reziste la 100 de ore de folosire, terenurile cu gazon artificial pot rezista la peste 500 de ore. Pentru un teren sportiv cu evenimente și jocuri frecvente, gazonul artificial este de multe ori cea mai bună soluție. Necesită timp de recuperare 0 și este gata să fie folosit o dată cu echipa ta.

Utilizare pe toate tipurile de anotimpuri

Terenurile cu gazon natural se transformă în noroi într-o ploaie moderată spre tare. Dacă joci pe un teren natural când plouă, poți să spui la revedere gazonului și să cauți o ofertă bună de replantare mai târziu. Pentru un teren cu gazon artificial, cu toate acestea, indiferent că plouă sau nu, jucătorii vor avea parte de un teren perfect de fiecare dată. Proprietățile de rezistență a gazonului sintetic artificial îl face ideal pentru zonele cu multă ploaie în orice moment al anului.

agentie SEO Bucuresti & promovare online

1 COMMENT

Comments are closed.