Gardul din plasă împletită ARMURA, alegerea potrivită pentru casa ta

1408
Gard din plasa

Sunt foarte multe motive pentru care un deținător de casă ar trebui să se gândească la îngrădirea proprietății sale. Gardurile vin dintr-o gamă diversă de materiale și oferă deținătorului de casă o mulțime de avantaje în momentul în care are unul instalat.

În primul rând gardurile oferă unui deținător de casă intimitate, în special dacă își dorește să facă un grătar cu familia sau prietenii în curtea din spatele casei în timpul verii și nu-și dorește să fie deranjat.

Un gard în curtea din față poate ajuta la accentuarea grădinii și ajută în ținerea la distanță a câinilor vecinilor, astfel încât gazonul și florile din curte să poată fi menținute în siguranță. Un gard crește de asemenea și valoarea unei proprietăți. Gardurile, după cum am menționat și anterior vin în toate formele, dimensiunile și culorile. Având un gard în curtea din spate ai parte de intimitate și poți să te bucuri de aer curat și soare fără ca vreun curios să se uite la tine.

Un alt lucru minunat în a avea un gard instalat este faptul că oprește mingile copiilor vecinilor să aterizeze în florile tale. Alegerea de îngrădire este a ta depinzând de ceea ce îți place și ceea ce nu îți place. Un gard poate de asemenea să îți ofere securitate. Te va ajuta să ții departe străini de proprietatea ta și dacă se întâmplă să ai și o piscină, există anumite reguli ce includ îngrădirea acesteia pentru siguranța familiei și a străinilor.

Plasa sudată pentru garduri ARMURA

Unul dintre cele mai potrivite materiale pentru construcția unui gard este gardul din plasă. Indiferent dacă alegi plasă sudată, plasă împletită sau panou bordurat, construcția unui gard din plasă este relativ ușoară, materialele au un preț convenabil și merită.

Luând în considerare faptul că prin plasă se poate vedea în curte și probabil te gândești la intimitate, imediat după instalarea gardului pe acesta pot fi prinse plăci de plexiglas de culoare întunecată, astfel că îți asiguri și intimitatea.

SC LINDA STEEL SRL s-a născut pentru a veni în întâmpinarea beneficiarilor cu produse metalice de calitate superioară la cel mai bun preţ. La doar un pas de orașul Suceava, pe drumul național ce duce către Botoșani, s-a înfiripat o poveste de succes pe fondul unor experiențe mai vechi legate de prelucrarea oțelului.

Marcă înregistrată.

ARMURA producator plasa sudata pentru garduri
ARMURA®
 este marca proprie sub care punem pe piață următoarele categorii de produse din oțel:

» plasă sudată pentru beton;
» plasă împletită pentru gard;
» panouri bordurate zincate de gard;
» şipcă metalică de gard Omega;
» stâlpi gard Star şi Clip;
» profile metalice pentru gips-carton;
» profile C şi Z pentru hale industriale.