Moldavia Class te acomodează în Slănic Moldova

1111

Slanic Moldova este o destinatie populara ca si statiune montana din judetul Bacau. Partia sa Nemira, este cunoscuta pentru schiat in timpul sezonului de iarna, in timp ce zona inconjuratoare cu ale sale obiective sunt, de asemenea, destinatii de vacanta populare pe tot parcursul anului. Printre numeroasele atractii se numara: Cazinoul, Parcul Central, Traseul celor 300 de trepte, Cheile si cascada Slanicului, Aleea Izvoarelor, Salina de la Targu Ocna, Manastirea „Sfantul Voievod Stefan cel Mare”, etc. Majoritatea turistilor vin de la distante mari pentru a se bucura de provocarea de a explora imprejurimile. Ia o pauza de la traficul infernal, de la stresul de zi cu zi si bucura-te de zonele frumoase ale Romaniei, mai ales cele ale Moldovei care abunda in peisaje spectaculoase si aer proaspat.

Fiind o destinatie de vacanta preferata, vei descoperi ca acest loc nu este lipsit de unitati de cazare excelente. Exista hoteluri, cabane, pensiuni, vile care te asteapta pe tine si pe prietenii sau pe familia ta in orice moment al anului pentru clipe de odihna si de relaxare.

Data viitoare cand intentionezi sa iti petreci cateva zile in statiunea Slanic Moldova, trebuie sa iei in considerare o cazare unica si speciala, de patru stele si anume Vila Moldavia Class.

Aceasta vila este complet echipata cu toate facilitatile si cu mobilier modern tocmai pentru a face sederea ta cu adevarat confortabila. Fiind o optiune atat de cautata in randul turistilor, este recomandat sa rezervi din timp apartamentele care te intereseaza.

In loc de camerele traditionale de hotel sau de pensiune, vila dispune de apartamente largi, de 65 de mp. Familiile prefera adesea apartamentele ca fiind mult mai convenabile decat o simpla camera matrimoniala, deoarece acestea ofera facilitati mai complexe.

O bucatarie este deosebit de avantajoasa, deoarece iti permite sa iti prepari mesele, gustarile. Copiilor le este foame adesea, in momente diferite ale zilei, iar acest lucru faciliteaza satisfacerea nevoilor tuturor.

Televiziunea prin cablu, wireless-ul vor tine toata lumea ocupata atunci cand te decizi sa petreci ceva timp in interior. Fiecare apartament din cele 6 care apartin Vilei Moldavia Class mai dispune de un dormitor matrimonial, de o baie la aceasta camera, o alta baie separata, cea de serviciu, un living si un balcon, din care poti respira aerul plin de ozon al zonei si din care poti admira frumusetile naturii si privelistea frumoasa a peisajului montan.

Alte facilitati de care te poti bucura sunt un jacuzzi, o sauna, un loc pentru gratar, un foisor, un spatiu de joaca pentru copii, o sala in care poti organiza o petrecere langa cei dragi.

Alegand ca si varianta de cazare in Slanic Moldova, un apartament al Vilei Moldavia Class, alegi atmosfera perfecta pentru relaxare.