TOP WATER vă oferă soluţii profesionale pentru tratarea apei potabile

1207
filtre de apa potabila

Apa dură este o problemă reală în foarte multe apartamente şi case din ţara noastră. Magazinul online www.TopWater.ro oferă soluţii eficiente pentru tratarea apei potabile şi protejarea electrocasnicelor.

DEDURIZATOARE APĂ

Dedurizatorul este acea unitate care se folosește pentru a deduriza apa, eliminând mineralele din ea. Când apa conține un nivel ridicat de calciu și magneziu, se numește apă dură. Aceasta poate cauza diverse probleme la nivelul casei.

Cu ajutorul unui dedurizator comercializat de pe Top Water se poate prelungi durata de viață a încălzitoarelor de apă, a mașinilor de spălat, a mașinilor de spălat vase, a aparatelor de cafea, a umidificatoarelor, a instalațiilor sanitare, etc,  cu cel puțin 30%. În plus, apa dedurizată reduce cantitatea de săpun care trebuie utilizată pentru a face lucrurile curate cu până la 70% .

FILTRE DE APĂ

Un filtru de apă potabilă elimină impuritățile și împiedică contaminarea apei folosind o barieră fizică fină, un proces chimic sau un proces biologic. Filtrele curăță apa astfel încât să fie potabilă de cea mai bună calitate.

CARTUȘE DE IMPURITĂȚI

Filtrele de impurităţi cu cartuş oferite de Top Water au rolul de a trata eficient apa. Filtrul cu cartuș separă impuritățile prin selectarea mecanică a particulelor în funcție de dimensiunile lor printr-o sită metalică filtrantă specifică.

CARTUȘE CĂRBUNE ACTIV

Cartușele filtrante cu cărbune activ elimină cu succes clorul, substanțele organice, pesticidele și îmbunătățesc gustul și mirosul apei.

CARTUȘE DEDURIZARE

Cartușele pentru dedurizare apă potabilă sunt proiectate să asigure un contact optim între apă și rășina dedurizatoare și au în vedere obținerea de performanță maximă pentru schimbul de ioni negativi.

CARTUȘE DEFERIZARE

Deferizarea este procesul de filtrare ce permite înlăturarea fierului și a manganului din apă. Această filtrare se realizează cu ajutorul unui cartuş-filtru din mase catalitice cu rolul de a oxida și de a reţine fierul și manganul dizolvate în apă.

CARTUȘE ANTISCALANT

Depunerile de minerale se pot înlătura prin folosirea produselor antiscalante comercializate de Top Water. Cartușele antiscalant se utilizează în special în cazul sistemelor de tratare a apei prin osmoză inversă.

MANȘOANE PENTRU FILTRE CENTRIFUGAL

Manșoanele de filtru centrifugal trebuie să fie înlocuite la fiecare 6 luni iar acestea sunt disponibile în diferite variante de filtrare, fiind ecologice și economice.

CARTUȘE INLINE

Cartușele inline rețin impuritățile din apă precum nisip, rugină, microroganisme, praf de cărbune și alte sedimente.

SISTEME OSMOZĂ INVERSĂ ȘI ULTRAFILTRARE

Osmoza inversă reprezintă tehnologia de purificare a apei care utilizează membrane semi-permeabile și care îndepărtează până la 99,7% din elementele dizolvate în apă. Cu ajutorul sistemelor de osmoză inversă comercializate de Top Water se poate obține apă pură, fără impurități, bacterii sau virusuri.

SISTEME ECOMIX

Sistemele Ecomix sunt sisteme care elimină cu succes fierul, manganul, duritatea, amoniacul și materiile organice din apă.

TESTE PENTRU APĂ

Cu ajutorul testelor care verifică duritatea apei comercializate de Top Water se poate verifica rapid conținutul de săruri de calciu și magneziu prezente în apă. Prezența lor în concentrație mare este cauza principală a apariției depunerilor de piatră. Determinarea durității apei poate influența alegerea celor mai inspirate soluții de tratare care au scopul de a reduce duritatea și creșterea randamentului echipamentelor.

FILTRE AUTOCURĂȚARE

Sistemele de autocurățare permit curățarea ușoară a filtrului. Atunci când manometrul indică o presiune mai mare față de cea recomandată pentru instalație, prin acționarea robinetului, filtrul se curăță automat fără a fi nevoie să fie scos și curățat manual iar impuritățile sunt eliminate prin intermediul orificiului inferior.

POMPE DOZARE

Pompele de dozare comercializate de Top Water dispun de reglaj și pot fi comandate de către un debimetru cu impuls.

LĂMPI UV

Lămpile cu ultraviolete sunt cea mai eficientă metodă pentru sterilizarea apei și pot distruge aproximativ 99% din microorganismele din apă, având un debit instant variabil în funcție de puterea lămpii. Cu ajutorul lămpilor UV comercializate de Top Water consumatorii se pot bucura de o apă pură și sănătoasă.

filtre dedurizare apa potabila

Toate produsele pentru tratare apă potabilă se pot achiziţiona din magazinul online www.topwater.ro