Beneficiază de produse hoteliere de calitate superioară cu Best Distribution

1065
Camera de Hotel

Conform unor cercetări efectuate de o companie din Statele Unite ale Americii, 78% dintre clienții unui hotel susțin că unul dintre cei mai importanți factori care le afectează dorința de a rămâne într-o locație este curățenia. Acest studiu dezvăluie faptul că un așternut murdar (71%) determină un client să renunțe la acomodare, urmat de o baie murdară (69%) sau o cameră care miroase urât (65%).

Foarte importante sunt iarăși produsele hoteliere oferite clienților. Best Distribution conștientizează importanța acestor tipuri de produse și pune la dispoziție clienților o gamă diversă de produse hoteliere de calitate, la prețuri convenabile.

Printre produsele pentru hotel recomandate de către Best Distribution regăsim: set dentar hotelier, set de cusut hotelier, set cremă și aparat de ras pentru hotel, kit de cusut hotelier, kit de igienă hotelier.

Pe lângă aceste produse, Best Distribution oferă prin magazinul online, ce poate fi găsit pe www.serveteledehartie.ro, o gamă diversă de produse, printre care: consumabile hârtie; dispensere și dozatoare; unică folosință catering; echipamente unică folosință; articole curățenie; saci menaj și coșuri gunoi; dezinfectanți avizați m.s.; săpun lichid & solid; detergenți; detergenți industriali profesionali; produse hoteliere; uscătoare mâini & păr; odorizanți & dezodorizanți și service bucătării profesionale.

Hotelul ar trebui să fie un mediu extrem de curat și extrem de bine pus la punct, întrucât este un loc de acomodare de lux, care ar trebui să ofere cele mai bune condiții când vorbim despre un nivel de confort sporit.

Internetul este plin de rapoarte despre importanța curățeniei în hoteluri. Clienții solicită și se așteaptă la un pat curat, în special când vine vorba de lenjerie, o toaletă curată și un nivel mare de curățenie în cameră.

Cum aleg clienții hotelurile?

Oamenii asculta alți oameni, cel puțin câteodată. Recenziile negative pe site-ului vor influența potențialii clienți, cum se întâmplă și cu recenziile pozitive. Recenziile joacă un rol important în alegerea clienților.

Cu cât mai mulți clienți observă stilul hotelului, condițiile oferite și produsele hoteliere care se aliniază cu nevoile și dorințelor lor, cu atât mai multe șanse sunt ca ei să se întoarcă sau să îl recomande.

Un alt motiv important pentru care oamenii aleg hotelurile este locația. Pentru unii clienți este foarte important ca hotelul lor să se afle în centru sau zone bune a orașului. Aceștia își doresc să fie cât mai aproape de centru. Există șanse mai mari să găsești un hotel într-o zonă bună, decât un alt tip de acomodare.