Bitcoin ATM Bucuresti – O invenție proiectată pentru oameni

446
Bitcoin ATM Bucuresti - O invenție proiectată pentru oameni

Știri de ultimă oră!

Începând cu 09.11.2022, ATM-urile Bitcoin descrise în acest articol oferă taxe de reducere pentru cumpărarea de criptomonede. Taxele variază acum de la 0% la 2%.

În general , taxa medie la ATM-urile private Bitcoin din lume variază de la 8% la 15%. Poate fi o mișcare neobișnuită a marketingului Shitcoins.club de a atrage atenția asupra acestor dispozitive!

Cum se utilizeaza un ATM Bitcoin?

Primul pas în efectuarea oricărei tranzacții cu criptomonede este crearea unui portofel care acceptă criptomoneda pe care doriți să o cumpărați sau să o vindeți.

Acesta poate fi un un portofel digital sau un portofel hardware – tipul nu contează. Pasul doi presupune că, majoritatea bancomatelor Bitcoin vă permit să utilizați codurile QR pentru a efectua tranzacții cu Bitcoin.Verificați dacă portofelul dvs. digital are această opțiune,la urma urmei, vă poate scăpa de a introduce un cod de portofel lung și care este greu de citit. Criptomonedele nu sunt încă acceptate peste tot, așa că probabilitatea de a întâlni un bancomat Bitcoin pe stradă este destul de mică, mai ales dacă nu locuiți într-un oraș mare precum București, Cluj sau alte orașe mari din țara.

Cel mai simplu mod de a găsi bancomatele Bitcoin cele mai apropiate de dvs. este să apelați la serviciul de hărți Google. Bucureștiul este un oraș mare, de aceea pentru a  găsi bancomat Bitcoin Bucuresti nu va fi o problema. În sfârșit, pentru a utiliza un bancomat Bitcoin, va trebui mai întâi să vă confirmați identitatea, după ce ați ați ales moneda pe care doriți să o tranzacționați, va trebui să introduceți adresa portofelului dumneavoastră in funcție de moneda aleasă. ATM-urile Shitcoins.club permit utilizarea codurilor QR pentru a reduce la minimum riscul de a trimite criptomoneda la o adresă greșită de portofel.

Verificați ca toate informațiile tranzacției sa fie corecte, in special dacă adresa de portofel de pe ecranul ATM-ului corespunde cu cea scanata de Dvs. și introduceți suma de bani necesară în bancomat. Confirmați achiziția și așteptați ca noua criptomonedă să ajungă în portofelul dumneavoastră. Timpul de livrare depinde de criptomoneda achiziționată, dar de obicei este de 2 minute.

Dezvoltarea Bancomatelor Bitcoin în București

În calitate de capitală și cel mai mare oraș al României, pe bună dreptate, are cel mai mare număr de ATM Bitcoin din România. Un singur Bitcoin ATM Bucuresti nu era suficient, așa că a fost necesară extinderea numărului acestora. Astfel, cele mai bune locuri pentru astfel de bancomate erau mall-urile. Fluxul mare de persoane, precum și locul în care sunt instalate, toate acestea joacă un rol crucial în dezvoltarea culturii bitcoin în țară.

Bitcoin ATM locations – in București:

  • Bitcoin Bancomat Bucurest #1: Centrul Comercial Auchan Titan, sec.3 Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 33A, 032455 București
  • Bitcoin Bancomat Bucurest #2: Promenada Mall, Calea Floreasca 264 B, 014476 București Romania
  • Bitcoin Bancomat Bucurest #3: Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei, strada Brasov nr 25, București 061449
  • Bitcoin Bancomat Bucurest #4: Băneasa Shopping City, Sos. Bucureşti -Ploieşti nr 42D, București 013696

O utilizare nobilă a ATM-urilor

În mod similar, astfel de bancomate nu numai că le ușurează viața oamenilor obișnuiți, dar îi și salvează. Toată lumea a auzit despre ororile războiului și despre consecințele acestuia, iar poporul Ucrainean a suferit destul. Cu toate acestea, mulți au găsit salvarea în bancomate Bitcoin.

Unii ucraineni îl folosesc pentru a facilita tranzacțiile peer-to-peer, în timp ce alții consideră că ATM-ul este o modalitate ieftină și rapidă de a obține donații și transferuri de bani de oriunde din lume.

În Romania, există 19  bancomate de bitcoin Shitcoins.club  care permit refugiaților care fug să supraviețuiască din calea războiului și folosesc aceste bancomate.