Piese de schimb tractoare marca John Deere

1196
Piese de schimb tractoare John Deere

John Deere este producătorul numărul unu de echipamente agricole din lume, cu venituri la nivel mondial de câteva miliarde de dolari.

Utilajele agricole de top create sunt cele care au făcut compania John Deere atât de populară. Tractoarele John Deere sunt faimoase în toată lumea datorită capacității lor extraordinare de a face lucrări în agricultură.

John Deere nu este doar o companie de tractoare, ci produce și echipamente de construcții, alte echipamente agricole, piese de schimb și sisteme de alimentare pentru echipamentele sale.

John Deere a devenit celebru datorită tractoarelor verzi și galbene strălucitoare care sunt foarte populare în rândul consumatorilor. Există aproximativ 13 serii diferite de tractoare John Deere care variază între 18 și 450 CP.

Chiar și în România, există mulți proprietari de utilaje agricole marca John Deere, în special proprietari de tractoare.

Chiar dacă aceste mașinării sunt de înaltă calitate, la un moment dat, acestea se pot defecta din varii motive. Fermierii au nevoie tot timpul de piese de schimb pentru a asigura continuitatea procesului de agricultură pentru a obține rezultate cât mai bune.

De la furnizorul de piese de schimb pentru utilajele agricole, AYF – Piese Agricole din Buzău, proprietarii de tractoare pot achiziționa piese de schimb tractoare John Deere, la prețuri exclusive.

Pe site-ul web de prezentare al celor de la AYF, www.ayfpieseagricole.ro, sunt expuse în jur de 2400 piese de schimb pentru tractoarele John Deere.

Cei de la AYF au în oferta lor o serie variată de: arbori John Deere, cămăși piston, cuzineti biela, cuzineti palier, discuri de ambreiaj, discuri fricțiune, duze injector, electromotoare, garnituri chiuloasă, injectoare, kituri de reparație cilindru direcție, pistoane, plăci de presiune, pompe de alimentare, pompe hidraulice, pompe de ulei, segmenți tractor, senzori, seturi pentru motor, simeringuri, supape admisie, turbosuflante, vascocuplaje, etc.

piese tractor

AYF nu  comercializează doar piese de schimb tractor John Deere ci și piese pentru alte mărci consacrate cum ar fi: Landini, Ford, Fiat, Massey Ferguson, Case, David Brown, Deutz Fahr, Fendt, New Holland, Renault, Same, Steyr, etc. Toate piesele se vând atât din stoc cât și  la comandă.

Atunci când vrei să transporţi un tractor din Germania, Italia, Franţa sau Belgia în România apelezi la ORIENT Spedition, profesioniştii transporturilor de utilaje agricole în Uniunea Europeană! https://www.transport-agabaritice.ro/tractoare/