Covoarele din cauciuc – o alegere economică pentru multiple industrii

1259
Covoare cauciuc

Covoarele din cauciuc prezintă o rezistență și o stabilitate excelentă fiind alegerea evidentă pentru multiple industrii.

Covoarele de cauciuc oferă un confort maxim la nivelul picioarelor, multe dintre ele având și o atractivitate estetică ridicată.

Aceste covoare ajută la ameliorarea durerii de a sta timp îndelungat în picioare, fiind foarte bune pentru fabrici, magazine, bucătării din cauză că sunt rezistente la alunecare.

Compania Rolatex din județul Neamț oferă o varietate de covoare cauciuc pentru utilizare industrială și pentru alte tipuri de utilizări.

Covoarele din cauciuc reprezintă o alegere economică și ușoară față de alte opțiuni disponibile pe piață.

Produsele utilizate în locații precum fabrici se pot produce în aproape orice dimensiune, mai mici sau mai mari.

Covoarele din cauciuc au proprietăți deosebite, printre care putem enumera: sunt extrem de durabile și vor ține mulți ani, sunt extrem de sigure, sunt rezistente la intemperii și la UV, sunt ușor de întreținut, sunt disponibile într-o  varietate de culori și modele și pot fi utilizate pentru aplicații interioare și exterioare.

Rolatex produce covoare din cauciuc de uz general, covoare din cauciuc antiderapante, covoare din cauciuc electroizolante și covoare din cauciuc rezistente la produse petroliere.

Covoarele de cauciuc antiderapante ajută la ameliorarea durerii de a sta timp îndelungat în picioare, fiind foarte bune pentru fabrici, magazine, bucătării, etc, se folosesc pe scări, în exterior, în locuri cu un grad ridicat de umiditate și sunt foarte rezistente la alunecare.

Covoarele din cauciuc de uz general pot fi utilizate la acoperirea pardoselilor, în zootehnie pentru grajduri, la confecționarea garniturilor, pentru terenurile de joacă și pentru hidroizolații în construcții.

Covoarele de cauciuc electroizolante se folosesc pentru a proteja oamenii care utilizează mașini acționate electric, în spațiile podelelor care se află în apropierea utilajelor electrice, la tablourile electrice.

Covoarele de cauciuc rezistente la produse petroliere se utilizează în cadrul service-urilor auto, în special în locurile în care se utilizează produse petroliere.

Pe lânga gama de covoare de cauciuc, Rolatex produce benzi transportoare din cauciuc, garnituri și alte articole tehnice din cauciuc și role metalice pentru benzi transportoare.

Accesează www.covoare-cauciuc.ro pentru a afla mai multe detalii despre produsele create de această companie din Târgu Neamț.