O firmă serioasă de construcţii CASE DIN LEMN ecologice, moderne și economice

1423
firma constructii case pe structura din lemn

Compania Bucovina Eco-Construct din Vatra Dornei construiește case din lemn deoarece acest tip de construcție are o serie de avantaje în comparație cu alte tipuri de materiale.

Unul dintre cele mai importante avantaje este că, spre deosebire de alte materiale de construcție, lemnul produce o cantitate foarte limitată de emisii de dioxid de carbon. Acest dioxid de carbon este reținut de lemn.

Multe studii au stabilit că, clădirile și casele din lemn contribuie la îmbunătățirea bunăstării și sănătății persoanelor care locuiesc în ele, oferind mult mai mult confort și liniște.

Casele din lemn sunt un simbol al durabilității și respectului pentru mediu, deoarece sunt mai eficiente, iar costul încălzirii și al aerului condiționat este mult mai mic decât în ​​alte tipuri de case. Deoarece au o structură bine izolată și etanșă, determină stocarea căldurii în interior. În acest fel, energia electrică este economisită, casa rămâne caldă iarna și răcoroasă vara fără a fi nevoie de un sistem de răcire.

Fie că sunt case prefabricate din lemn, fie că sunt construite la fața locului, timpul necesar de construcție este în mod special mai mic decât în cazul clădirilor din beton sau din alte materiale. În general, perioada de construcție a unei case din lemn la fața locului este cuprinsă între patru sau cinci luni.

Casele care au o structură din lemn au de obicei un cost de construcție pe metru util cu aproximativ 40% mai mic decât casele tradiționale de beton. În acest fel, mulți oameni preferă acest tip de construcție, întrucât, având în vedere perioada scurtă de construcție a casei din lemn și economiile pe termen lung datorate eficienței energetice, costurile vor fi semnificativ mai mici decât în cazul altor tipuri de case.

Lemnul este un material care are o rezistență mecanică mare, deoarece are o rigiditate excelentă și este foarte rezistent la multe substanțe chimice care sunt corozive pentru alte materiale.

constructii case ecologic din lemn
www.ecocase-lemn.ro

Așadar, dacă vrei o construcție din lemn ecologică, modernă, la standarde înalte, la un excelent raport calitate preț, eficientă, economică, la cheie și foarte ușor de întreținut, oriunde în România, ia legătura cu cei de la Bucovina Eco-Construct. Pe site-ul lor web, www.ecocase-lemn.ro, găsești mai multe informații despre companie, date de contact și un portofoliu ce cuprinde proiectele realizate.