Alege RONEX – producător mobilă lemn masiv LA COMANDĂ în Bucureşti şi Ilfov

914
Alege RONEX - producător mobilă lemn masiv LA COMANDĂ în Bucureşti şi Ilfov

De cele mai multe ori când auzim despre mobila din lemn masiv produsă în România ne gândim imediat la ceva în linie clasică sau rustică, ceva robust şi greoi, dar lucrurile nu sunt chiar aşa.

RONEX este un nume cunoscut pe piaţa mobilierului având o tradiţie de peste 20 de ani şi care a reuşit până acum să devină unul dintre grupurile de referinţă în domeniul producerii de mobilier din lemn masiv de stejar. Specialitatea companiei este reprezentată de piese autentice, contemporane şi atemporale din lemn masiv.

RONEX crede cu tărie în crearea unor piese din lemn de calitate care să reziste nu numai tendinţelor, ci şi generaţiilor.

DESIGN-MODERN-mobila-lemn-masiv-dormitor
Mobilier MODERN pentru dormitor din lemn masiv

Design-urile mărcii sunt versatile şi se potrivesc perfect cu diferite stiluri, în timp ce lemnul solid folosit îmbătrâneşte perfect în timp.

Corpurile de mobilier create de RONEX sunt funcţionale şi caută, de asemenea, să provoace emoţii prin utilizarea de materiale autentice, calde şi naturale.

Fără îndoială, primul avantaj pe care îl oferă mobilierul din lemn masiv este acela că rezistă o viaţă lungă. Aceste piese de mobilier creează o atmosferă foarte caldă şi naturală, care este reprodusă în atmosfera fiecărei camere în care sunt amplasate. Indiferent că este vorba despre o masă contemporană, o vitrină sau un pat, design-ul mobilierului creat de RONEX va face o impresie profund pozitivă oricui.

Un alt mare avantaj al mobilierului din lemn masiv este acela că reglează umiditatea, o absoarbe atunci când există un exces şi o eliberează atunci când mediul este prea uscat.

mobila-BUCATARIE-LEMN-MASIV-la-comanda-Bucuresti-Ilfov
Mobila Bucatarie din lemn masiv LA COMANDĂ

La RONEX poţi găsi colecţii de mobilier în stil MODERN, CLASIC, CONTEMPORAN şi INDUSTRIAL, pentru living, dining, sufragerie, dormitor, bucătărie, vinotecă, bar, restaurant sau pentru mediul HoReCa.

Lemnul de stejar este procesat cu ajutorul tehnologiilor moderne de către meşterii companiei. Elementele tradiţionale româneşti corespund trăsăturilor aferente mobilierului realizat în statele importatoare.

Finisajele manuale sunt lucrate în stil antichizat, pe bază de ceară solidă sau ulei, iar aceşti factori conferă unicitate produselor şi atractivitate.

mobila-din-lemn-masiv-dormitor-RONEX-HAVANA
Dormitor HAVANA 2 disponibil LA COMANDĂ

RONEX comercializează o gamă diversă de mobilă din lemn masiv exclusivistă DIN STOC, piese de mobilier unice şi durabile pentru dormitor, living şi dining ce pot fi livrate foarte rapid, dar majoritatea produselor sunt realizate LA COMANDĂ.

Profită şi tu de nenumăratele avantaje oferite de mobilierul autentic din lemn masiv şi navighează prin colecţiile de pe site-ul de prezentare RONEX www.ronexprod.ro sau deschide magazinul online www.ronexmag.ro