Trimiterea coletelor vara: cum să ambalezi pachetul pentru a-l proteja de căldură și umiditate

201
Trimiterea coletelor vara: cum să ambalezi pachetul pentru a-l proteja de căldură și umiditate

Vrei să trimiți un pachet cu bunătăți pentru cei dragi din străinătate? Poate chiar un telefon sau alte electrocasnice? Aceste produse sunt cele mai predispuse la deteriorare în perioada de vară din cauza căldurii și a nivelului de umiditate crescut.

Dar pentru orice problemă de transport, există câte o soluție pentru o expediere de succes. Specialiștii Eastlines îți propun câteva sfaturi pentru a te ajuta să trimiți câte colete dorești pe timp de vară și să le protejezi de căldură și umiditate.

1. Folosește cutii de ambalare impermeabile

În timp ce cutiile de carton nu vor fi niciodată 100% impermeabile, poți lua câteva măsuri pentru a evita deteriorarea ambalajelor și expunerea obiectelor din colet la căldură și umiditate. Specialiștii Eastlines indică utilizarea cutiilor puternice și robuste.

Dacă vrei să trimiți ceva greu sau fragil, o cutie cu pereți tripli ar putea funcționa cel mai bine în acest caz, fiind puțin probabil să se deterioreze în tranzit.

Evită reutilizarea cutiilor vechi, chiar dacă acestea nu par uzate la o primă impresie. Acestea pot fi slăbite de utilizările lor anterioare.

2. Folosește folii cu bule speciale pentru izolarea cutiilor

Aceste folii cu bule sunt special create pentru izolarea cutiilor și protejarea coletelor împotriva căldurii și umidității. Căptușeala respinge căldura și captează aerul rece și lichidele din interior, în timp ce stratul cu bule protejează obiectele în timpul călătoriei lor către destinație.

Aceste folii sunt pliabile, astfel încât să poată fi transportate și manevrate cu ușurință.

3. Folosește ambalaje frigorifice izolate

Ambalajele frigorifice izolate vor menține temperatura internă a cutiilor de carton pentru mai mult timp, chiar dacă există întârzieri în timpul expedierii.

Acestea sunt fabricate din materiale sigure, astfel încât pot fi transportate și alimentele care nu intră în lista de restricții. De asemenea, ambalajele frigorifice izolate rămân mai reci decât blocurile de gheață.

4. Folosește banda adezivă corespunzătoare

Ai folosit toate metodele de ambalare pentru protejarea pachetului de căldura și umiditatea crescute, dar cum rămâne cu sigilarea corespunzătoare a acestor colete?

Banda adezivă standard poate fi vulnerabilă la temperaturile extreme – climatul rece poate duce la înghețarea adezivului, în timp ce climatul umed și cald îl poate topi, expunând obiectele la mediul exterior.

Banda adezivă transparentă sau scociul poate adăuga un strat suplimentar de protecție pentru produsele pe care dorești să le expediezi. Adezivul său este conceput pentru a se menține atât la temperaturi foarte reci, cât și în zonele calde și umede. Acest lucru îl face o opțiune ideală pentru etanșarea cutiilor și expedierea în timpul verii.

Menținerea produselor perisabile la rece sau la o temperatură adecvată în timpul transportului este esențială. Pachetele cu bunătăți care conțin produse din ciocolată se pot strica dacă nu sunt protejate corespunzător de căldură și umiditate. Același lucru se întâmplă și în cazul telefoanelor, laptopurilor, ceasurilor digitale și altor produse electronice pe care ai dori să le trimiți cadou celor dragi din străinătate.

Pentru o expediere de succes pe timp de vară, transportă colete cu Eastlines!