5 ocazii în care poți purta un hanorac pentru a te simți comod

528
5 ocazii în care poți purta un hanorac pentru a te simți comod

Hanoracul este o piesă vestimentară confortabilă, pe care o poți purta în timpul antrenamentelor fizice, atunci când ieși să te plimbi și afară este răcoare, sau pur și simplu în casă, pentru un plus de confort termic și o senzație plăcută la atingere. 

Cele mai bune hanorace de dama au dimensiuni și culori simplu de integrat într-o ținută sport sau inspirată din cultura urbană. Buzunarele încăpătoare le transformă într-un obiect vestimentar cât se poate de util, iar gluga este elementul emblematic pentru orice model.

Iată 5 ocazii în care hanoracul este pe cât de confortabil, pe atât de util: 

1. Antrenamentele fizice realizate în aer liber 

Dacă ieși să alergi sau să te plimbi în ritm alert pe aleile din parc, hanoracul este produsul vestimentar pe care vrei să îl porți, atunci când afară este o vreme răcoroasă, însă nu există riscul căderilor de precipitații. 

Este confortabil, călduros și permite spații pentru telefon, portofel și chei, astfel încât să porți o pereche de colanți fără buzunare, ideali pentru mișcare cardio. Dacă se anunță ploi, hanoracul poate fi un strat de haine intermediar, între un tricou și o jachetă impermeabilă. 

2. Cumpărăturile realizate fără mari pregătiri

Sunt nenumărate ocaziile în care trebuie să cobori urgent la magazinul de la colț, pentru că ai uitat să cumperi un produs de care ai foarte multă nevoie. Din nou, hanoracul reprezintă varianta ideală pentru o astfel de sesiune de cumpărături ad-hoc. 

Gluga te ajută să ascunzi coafura pe care nu ai mai avut timp să o pregătești pentru această ieșire neavută în plan. De asemenea, dimensiunile sale generoase îți permit să îl tragi rapid peste orice tip de haină purtată în casă, fără a mai fi nevoie să pierzi timp cu schimbatul.   

3. Concertele în zile cu adevărat răcoroase

Dacă trupa ta preferata vine în oraș iar concertul are loc în aer liber, poți lua cu tine un hanorac, în cazul în vremea este una instabilă. O astfel de piesă vestimentară cu fermoar îți permite să ai hanoracul deschis, pentru a te bucura de mai mult confort termic. 

În cazul în care temperatura crește subit, iar purtarea hanoracului devine deranjantă, forma sa maleabilă îți permite să îl legi la brâu prin înnodarea mânecilor sale și realizarea unui nod care să îl țină bine fixat de zona bazinului. 

4. Orice excursie planificată în sezonul rece 

Începând cu luna octombrie și până la final de martie, temperaturile coboră spre minime critice și sunt adesea însoțite de rafale puternice, sau de niveluri ridicate ale precipitațiilor. Însă asta nu înseamnă că vacanțele trebuie să mai aștepte până la primăvară. 

Dimpotrivă, unele dintre cele mai frumoase vacanțe sunt cele de iarnă, mai ales atunci când poți practica sporturile tale preferate pe zăpadă. Prin urmare, hanoracul este un articol vestimentar nelipsit din bagajul pentru excursiile organizate în acest interval de timp. 

5. Momentele de relaxare petrecute acasă

În weekend, sau în orice altă zi petrecută în deplină relaxare după job, hanoracul tău “de casă” oferă și mai mult farmec momentelor din confortul propriului cămin. Poate fi o alternativă pentru halatul pufos de baie, purtat pe deasupra pijamalelor tale moi. 

Purtat iarna, atunci când vremea urâtă de afară te convinge că cele mai bune planuri pentru timpul liber sunt cele care implică statul în casă la căldură, hanoracul poate face parte din outfitul tău indoor, alături de cea mai comodă pereche de pantaloni. 

Raportându-ne la numărul variat de momente în care această piesă vestimentară poate fi purtată fără probleme, este și normal să ai în garderobă cel puțin două sau trei hanorace de damă, în culori vii și realizate din materiale confortabile. Accesează link-ul de mai sus și alege modelele tale preferate, dintr-o listă generoasă de modele!