Comparator Mercedes-Benz SUV: Linii de echipare GLA vs. GLC

443
Comparator Mercedes-Benz SUV: Linii de echipare GLA vs. GLC

Noile SUV-uri create de Mercedes Benz sunt destinate celor ce își doresc un motor puternic dar și o echipare deosebită, care să scoată în evidență personalitatea celui de la volan.

Poți alege modelele GLA sau GLC, direct de la Auto Schunn Romania – dealer auto cu reprezentanțe auto noi și rulate în: Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Liniile de echipare ale noului model Mercedes-Benz GLA se disting prin eleganță, suplețe și rafinament. 

Exteriorul AMG Line este o alegere perfecta pentru iubitorii șofatului sportiv. Scaunele și volanul îmbrăcat în piele de calitate superioară oferă un confort sporit, trenul de rulare beneficiază de adaptare dinamică  iar stilul modern al vehiculului încântă privitorii.

O altă linie de echipare este Exterior Style, cu elemente de design exterior care atrag atenția prin originalitate. 

Roțile fabricate din aliaj ușor, de 17 inch armonios cu caroseria și tapiseria interioară cu cusături ornamentale. 

Linia Exterior Progressive adaugă un plus de valoare noului tău GLA, datorită tehnologiei de top pentru mai multă siguranță la volan. 

Un SUV de la Mercedes dotat o astfel de linie de echipare combină fericit pachetul interior din piele naturală și pachetul Night, destinat conducerii pe timpul nopții.  

Echiparea standard la exterior este generoasă deși aparent este cea mai simplă dintre toate liniile de echipare. siguranța la volan este garantată de către sistemele de asistență activă la rulare și la frânare, sisteme de navigație performante cu funcționalități de bază pentru modelul tău hibrid plug-in

Modelul Mercedes-Benz GLC oferă linii de echipare destinate sublinierii stilului personal al fiecărui posesor. 

Linia Avangarde impresionează prin eleganță având capitonajul radiatorului cu celebra stea Mercedes integrată iar roțile din aliaj ușor de 11 inci au în designul în 5 spițe duble. 

Farurile led high performance oferă o vizibilitate sporită iar trenul de rulare este conceput cu opțiunea agility control.

Noul model GLC SUV de la Mercedes-Benz dotat cu linia AMG Line este un exemplu de stil. 

Spoilerul din față cu grilaje sportive și decorațiuni cromate este perfect asortat cu spoilerul din spate AMG, cu inserții de culoare neagră. 

Roțile au jante fabricate din aliaj ușor de 48,3 cm (19 inch) cu design în 5 spițe. Instalația de frânare este prevăzută cu discuri de frână mai voluminoase pe puntea din față.

Pachet Night are ca linie dominantă negrul profund al nopții, prezent pe grila radiatorului dar și pe spițele ultra lucioase și satinate ale jantelor AMG din aliaj ușor (19 inch). 

Elementele decorative sunt și ele de culoare neagră ca și spoilerele, iar aspectul lucios este prezent inclusiv pe carcasele oglinzilor exterioare de asemenea negre. 

Aceste pachete opționale sunt foarte apreciate de clienți pentru că scot în evidență caracteristicile bun tehnice și estetice ale noilor modele Mercedes SUV.

Pe site-ul auto-schunn.ro poți opta pentru unul din aceste modele, care îți vor depăși așteptările și te vor încânta cu dotările tehnice de excepție.