Dingotrans produce tâmplărie din lemn de peste 10 ani

1073

În trecut lemnul nu oferea durabilitate, deoarece el își modifica forma pe parcursul timpului, datorită tensiunilor existente în fibră. În ziua de astăzi, mulțumită tehnologiei, se folosește o metodă sigură de a împiedica modificarea formei, aceasta fiind reprezentată de stratificarea lemnului. 

Astfel, combinându-se avantajele lemnului stratificat cu cele ale sistemului modern de sticlă termopan se poate obține o foarte bună izolare termică și fonică.

DingoTrans SRL este un important producător de tâmplărie din lemn stratificat cu geam termopan de pe raza Moldovei, din județul Bacău, cu peste 10 ani de experiență. În cadrul fabricii din Târgu Ocna se produc: uși de exterior din lemn, uși de interior din lemn, scări de interior, balcoane din lemn, produse bricolaj și ferestre din lemn.

Ferestrele din lemn stratificat sunt confecționate cu măiestrie și pasiune în atelierul fabricii DingoTrans.

Acestea sunt special proiectate pentru a se îmbina armonios cu arhitectura casei, putând fi realizate în diferite forme și modele în funcție de preferințele clientului.

Ferestrele sunt adevărate elemente decorative care oferă clădirii atât eleganță și durabilitate, cât și confort sporit, prin izolarea fonică și termică superioara.

De ce să alegi ferestre din lemn stratificat marca DingoTrans?

aspect natural– La nici un alt tip de fereastră nu vei mai putea găsi un aspect atât de deosebit, elegant, modern, cald și natural ca aspectul pe care îl conferă lemnul.

durata de viață- tâmplăria din lemn stratificat are o durată de viață de aproximativ 50 ani.

etanșeitatea ramei- apa nu pătrunde prin fereastră în interior, nici în cazul unor ploi cu debite foarte mari.

calitatea finisajului-  finisajele sunt speciale pentru exterior, ecologice, foarte rezistente la apă și expunere la soare.

barieră termică– ramele masive de lemn stratificat asigură o barieră termică superioară. Indiferent de temperatura din exterior, în interior ramele păstrează temperatura camerei.

deformare minimă– tehnologia de stratificare a lemnului nu permite deformarea ferestrelor în timp.

feronerie de înaltă calitate ferestrele sunt echipate cu feronerii moderne, foarte performante, Roto, Winkaus sau AGB.

adezivi superiori– adezivul folosit este tip D3 și D4 pe bază de apă, acesta fiind rezistent la umiditate și diferențe de temperatură.

În funcție de preferințele tale poți alege ferestre din lemn stratificat cu geam termopan cu profile realizate din lemn de molid, stejar sau meranti, produse de DingoTrans. Este important de știut că profilele sunt stratificate din 3 lamele, sunt îmbinate fără dinți și fără noduri.

Află mai multe detalii despre tâmplăria din lemn stratificat produsă de DingoTrans accesând site-ul web www.dingotrans.ro și mai multe detalii referitoare la ferestrele din lemn, accesând pagina web www.dingotrans.ro/ferestre-din-lemn-cu-geam-termopan/.