Online găseşti cea mai mare varietate de covoare

2739

În vremuri de pandemie şi cu aceste restricţii dure impuse asupra libertăţii de circulaţie a persoanelor în spaţiile publice, online-ul este cea mai la îndemână modalitate de a prospecta piaţa pentru găsirea unui covor potrivit încăperii tale.

Deoarece majoritatea magazinelor de covoare sunt astăzi prezente pe internet prin intermediul unui magazin online, este mult mai uşor şi rapid să accesezi o gamă imensă de modele pe care altfel ar fi imposibil să o găseşti.

Astăzi vă recomandăm magazinul online www.carpethouse.ro deoarece aici găsiţi o multitudine de covoare moderne la preţuri avantajoase.

Site-ul este împărţit în 5 categorii pentru o navigare mai uşoară prin oferta de covoare disponibile:

 1. Covoare din fibre acrilice (89 de modele)
 2. Covoare din lână (19 modele) prelucrate cu soluţii antimolie
 3. Covoare din poliester (11 modele)
 4. Covoare polipropilenă (81 de modele)
 5. Traverse (5 modele)

Cu peste 200 de modele deosebite de covoare prezentate pe site-ul Carpet House, este aproape imposibil să nu îl găseşti pe cel potrivit pentru încăperea ta. Mai mult, achiziţionând un covor de la Carpet House aveţi garanţia că aţi ales un produs de calitate şi rezistent mult timp.

SFATURI PENTRU UTILIZAREA & ÎNTREŢINEREA COVOARELOR

 1. Covoarele se așează pe o suprafață uscată.
 2. Numai covoarele din lână trebuie curățate de câteva ori cu o perie pentru înlăturarea scamelor (surplusul de scame nu este un defect de fabricație).
 3. Aspirați bine covorul înainte de utilizare.
 4. Covoarele se curăță numai cu soluții speciale care se dizolvă în apă călduță cu spumă abundentă. Atenție!!! Covorul se curăță numai cu spumă, fără apă. O parte din soluție trebuie să rămână pe suprafața covorului. Strângeți covorul sul și lăsați-l pentru minim o oră. Apoi se aspiră din nou covorul.
 5. Petele trebuie înlăturate la timpul potrivit. Dacă s-a vărsat lichid pe covor, se va înlătura imediat cu un burete sau o cârpă curată. Petele de noroi se înlătură cu o perie după uscare. Petele de alcool, cerneală, cafea, ceai, sos se înlătură cu o sugativă sau pudră de talc, după care se tamponează cu o lavetă îmbibată cu apă.
 6. Covoarele nu se bat!
 7. Dacă podeaua este alunecoasă, se vor aplica benzi antiderapante sub covor.
 8. Covoarele care nu sunt folosite se curăță și se păstrează într-o încăpere uscată, făcute sul.

magazin covoare