Poți avea o casă în 48 de ore?

330
Poți avea o casă în 48 de ore?

Comandă azi casa și în două zile ajunge la tine.

Din acest an, romanii din întreaga țară se pot bucura de o oferta aparte – alegerea unei case pe structura prefabricata, la care se pot adăuga ușor și alte elemente, la un pret bun, într-un termen foarte scurt de livrare. Clienții pot alege montaj în regie proprie sau instalare profesională.

Libertatea de configurare este aproape nelimitată – totul se face ușor, online, pas cu pas, începând de la structură, acoperiș, izolații, placări, tâmplărie și multe altele. 

Descoperă configuratorul de case și ofertele calculate, în cea mai ieftina varianta de pret, pentru Casa David, la Casa-Ieftina.ro!

Ca și client în căutarea casei perfecte, sigur ai fost asaltat de zeci de oferte din toate părțile. Însă dacă nu ai o listă clară de priorități, este foarte greu să sortezi printre ele. Așadar, prima întrebare pe care trebuie să ți-o pui, imediat după stabilirea bugetului, este: care sunt prioritățile mele? Odată ce ai lista de priorități își va fi mult mai ușor să elimini ofertele care nu ți se potrivesc.

Dacă pe lista ta de priorități se regăsesc și cuvintele simplu, rapid și de calitate, atunci pe casa-ieftina.ro ai putea găsi proiectul ideal pentru tine. Casele ofertate au un design modern, sunt executate din materiale de cea mai înaltă calitate, iar o echipă întreagă de experți îți stă la dispoziție pentru consiliere și asistență.

Noutate absolută pe piața din România

Configureaza-ti singur casa, pas cu pas, începând de la structură, acoperiș, izolații, placări, tâmplărie și multe altele. 

– Optezi pentru structura prefabricată sau poți adăuga și alte elemente

– Alegi montaj profesionist ori o poți monta în regie proprie (vei primi manualul de montaj cu toate instrucțiunile precum și asistență la montaj)

Poți comanda casa ta azi și o ai livrata în 48 de ore! Descoperă oferta de case pe stoc, pe site. 

10 modele de compartimentare, TOATE LA ACELAȘI PREȚ

Poti avea o casa in 48 de ore 2

La ora scrierii acestui material, prețurile încep de 23.550 Euro cu TVA inclus (casa David, în cea mai ieftina varianta, FĂRĂ montaj) și urca la 37.200 Euro cu TVA inclus (cu montaj inclus).

Dacă toate aceste motive te-au convins să alegi Casa Ieftină, următorul pas este să o ”construiești pe hârtie”. Folosește acum configuratorul de case pentru a crea locuință ideală, în funcție de preferințe, dar și de buget. Aici poți să alegi stilul arhitectural, materialele folosite pentru acoperiș, pereți și plăci, tâmplăria, copertina și dimensiunile terasei, sistemul de montare, tipul izolațiilor. Pentru sfaturi și explicații în detaliu poți apela oricând la experții Casa Ieftină, care te vor îndruma spre alegerile cele mai potrivite pentru tine.