Se mai găseşte mobilă de bucătărie clasică din lemn realizată la comandă?

1713
mobila clasica de bucatarie la comanda din lemn masiv

Bucătăria este una dintre cele mai importante încăperi ale locuinţei, studiile arată că petrecem foarte mult timp în bucătărie împreună cu familia.

Materialele mobilierului de bucătărie sunt foarte diversificate, astfel încât există multiple alegeri disponibile atunci când ne interesează o mobilă la comandă sau una deja realizată, de serie: lemn masiv (de fag, stejar, frasin), mdf vopsit sau pal.

În anii ’80 erau la modă bucătăriile din lemn masiv deoarece erau durabile şi aspectuoase, deşi mult mai scumpe decât bucătăriile din pal. Acest trend este încă de actualitate pentru foarte mulţi români care astăzi caută mobilă clasică de acest gen, realizată la comandă pentru a adapta electrocasnicele moderne incorporabile (frigiderul, maşina de spălat vase, cuptorul şi plita). Executând mobila de bucătărie la comandă veţi avea potrivirea perfectă în spaţiul destinat, iar electrocasnicele vor fi la îndemână, aşa cum vi le doriţi.

mobila clasica de bucatarie la comanda din lemn masiv

Culorile din care puteţi alege mobila sunt diverse, nuanţele maro de lemn natur fiind printre cele mai populare, dar există şi varianta alb sau chiar în culori de verde sau albastru.

Accesoriile de calitate sunt foarte importante pentru durabilitatea mobilierului şi pentru lunga utilizare în condiţii perfecte.

mobila clasica bucatarie din lemn masiv

Mobila clasică din lemn este potrivită în special pentru case/vile, pensiuni şi cabane de vacanţă. Pentru o potrivire perfectă şi un aer retro desăvârşit, este important ca întreaga casă să fie mobilată, accesorizată şi construită în stilul clasic.

Deşi mulţi nu ştiu, veţi fi surprinşi să aflaţi că sunt încă foarte mulţi producători specializaţi în realizarea pieselor de mobilier clasic din lemn masiv, de serie sau la comandă. Majoritatea produselor merg la export deoarece au foarte mare căutare în ţările vestice şi Statele Unite.

mobila bucatarie la comanda din lemn masiv

Există şi români care apreciază mobila clasică din lemn masiv la adevărata ei valoare. Pe site-ul www.mobiladeluxonline.ro găsiţi disponibile o varietate de bucătării din lemn executate la comandă pentru clienţi din România.