Un acoperiș peste așteptări doar cu materialele de pe Lindashop

1214

La fel cum există o varietate de tipuri de case, la fel există și multe variante de acoperiș. Materialele, designul și calitatea diferă de la un acoperiș la altul.

Metalul este unul dintre cele mai sigure materiale utilizate pentru acoperișuri. Metalul, spre deosebire de alte materiale, poate rezista mult mai bine condițiilor meteo severe.

Acoperișurile din țiglă metalică reprezintă o alegere obișnuită, atât pentru ​​construcțiile noi cât și pentru cele mai vechi a căror acoperiș trebuie înlocuit.

Acoperișurile metalice se pot personaliza ușor. Există o varietate de modele de acoperișuri metalice care contribuie la unicitatea casei. În afară de aceste avantaje, ele sunt de asemenea eficiente din punct de vedere energetic și se pot achiziționa la prețuri accesibile.

Speranța de viață a acoperișurilor metalice este în jur de 40 până la 60 de ani, o perioadă mult mai mare față de cea a altor acoperișuri.

Acum,  prin intermediul magazinelor online create este mult mai ușor de a procura materialele pentru acoperișuri. Magazinul online www.lindashop.ro oferă o gamă variată de produse care contribuie la un acoperiș peste așteptări.

Găsim aici atât sisteme pentru acoperișuri cât și sisteme pentru garduri. Sistemele pentru acoperișuri includ tablă tip țiglă metalică, accesorii și sisteme de scurgere.

Țigla metalică este de 6 feluri, Romaiko, Evoque, Ecotil, Grecata, T35 și T55. Aceste modele diferă în funcție de stil, grosime, structură tehnică.

  • Tabla tip țiglă metalică Romaiko are grosimea cuprinsă între 0.45 mm și 0.5 mm și prețul cuprins între 25.41 lei/mp și 33.88 lei/mp.
  • Tabla tip țiglă metalică Evoque are grosimea cuprinsă între 0.45 mm și 0.5 mm și prețul cuprins între 25.41 lei/mp și 26.95 lei/mp.
  • Tabla tip țiglă metalică Ecotil are grosimea cuprinsă între 0.40 mm și 0.5 mm și prețul cuprins între 22 lei/mp și 25.58 lei/mp.
  • Tabla tip țiglă metalică Grecata are grosimea cuprinsă între 0.30 mm și 0.5 mm și prețul cuprins între 19 lei/mp și 32.70 lei/mp.
  • Tabla cutată T35 poate fi Aluzinc, zincată, colorată și colorată mată iar prețul său variază între 20.50 lei/mp și 28 lei/mp.
  • Tabla cutată T55 poate fi Aluzinc, zincată și colorată iar prețul său variază între 21.50 lei/mp și 29.08 lei/mp.

Magazinul online LindaShop.ro aparține producătorului de tablă tip țiglă metalică și accesorii Linda Ecotil din județul Suceava. Compania care deține 14 ani de experiență în domeniu oferă clienților săi doar produse metalice de calitate superioară la cel mai bun preț de pe piață.