Cauţi o firmă serioasă de transport internaţional persoane & pachete?

1081
transport international persoane pachete

Ai găsit ce căutai! EURO-TRIP este o firmă foarte serioasă specializată în transportul internațional de persoane și colete, care activează în 5 țări europene: Anglia, Scoția, Germania, Belgia și Olanda.

Compania dispune de șoferi tineri, bine instruiți și autovehicule noi, autocare și microbuze cu ajutorul cărora reușește întotdeauna să își mulțumească clientii.

EURO-TRIP firma transport international

EURO-TRIP este alegerea perfectă pentru transportul persoanelor, coletelor și a animalelor de companie.

Prețurile practicate de această societate de transport sunt mici, acceptabile, astfel că o călătorie până în Londra ajunge 130 lire, până în afara Londrei, 150 lire, până în Scoția, 180 lire, până în Germania 120 euro, iar până în Belgia și Olanda o călătorie costă 130 euro.

În ceea ce privește colete, prețurile variază tot în funcție de zonă, de la 1.2 euro/ kg până la 1.5 lire/ kg. Compania poate transporta orice, cu excepția substanțelor interzise precum alcool, droguri, tutun, substanțe periculoase.

Carnea poate fi adăugată pe lista alimentelor permise, dacă este ambalată corespunzător în recipiente care nu curg precum cutii sau alte recipiente. Pentru prospețimea ei, marfa ce conține carne sau alimente perisabile vor fi transportate cu mașina frigorifică, care dispune de un sistem de răcire ThermoKing.

transport international animale de companie Anglia Scotia Belgia Germania Olanda

Transportul animalelor de companie are la bază câteva reguli ce trebuie respectate, printre care putem aminti: câinii sau pisicile trebuie să aibă vârsta de cel puțin 4 luni împlinite, animalul trebuie să fie vaccinat cu cel puțin 21 de zile înainte de plecare, cu maxim 24 de ore înainte, animalul trebuie deparazitat și supus unui examen clinic de către medicul veterinar iar patrupedul trebuie să dețină pașaport de călătorie în care să fie trecute aceste date. Înainte de călătorie, personalul firmei va verifica cu atenție aceste criterii pentru ca, traseul să se realizeze fără incidente. Pe parcursul drumului, animalele vor fi hrănite, supravegheate și adăpate periodic.

transport international de persoane

Transportul persoanelor, coletelor și a animalelor de companie se realizează în sistem door to door, direct la adresă.

Cu ajutorul GPS-ului, non stop se monitorizează locația autovehiculelor și implicit a coletelor, astfel că totul se realizează în siguranță, în mod transparent.

Cu ajutorul celor de la EURO-TRIP oricine poate călători rapid și în siguranță în Europa, la prețuri  acceptabile. Rezervările se pot efectua la numerele de telefon 0745 062 986, 0741 404 797 sau 0757 282 274.

transport persoane pachete colete Anglia Scotia Germania Belgia Olanda

Mai multe detalii despre EURO-TRIP se pot afla accesând site-ul web www.euro-trip.ro, site-ul oficial al firmei.