Cum să creezi o ținută casual bărbătească de efect?

112
Cum să creezi o ținută casual bărbătească de efect?

În funcție de stilul tău vestimentar, o ținută casual bărbătească de succes poate căpăta diferite aspecte. Culorile, piesele vestimentare și accesoriile alese vor contura un tablou care să te reprezinte în întregime și care să le transmită celor din jur câteva informații de bază despre personalitatea ta. Citește articolul nostru în continuare pentru a descoperi câteva trucuri în ceea ce privește conturarea unei ținute casual reușite.

De unde să achiziționezi încălțăminte de calitate pentru bărbați

În special într-o ținută masculină, pantofii reprezintă un element de bază, care poate transforma aspectul final al ținutei. De aceea, îți recomandăm să alegi încălțămintea casual de bărbați de la Anna Cori, astfel încât să beneficiezi de maximul de calitate. Pielea naturală reprezintă unul dintre cele mai prețuite materiale din care pantofii sunt confecționați, oferind purtătorilor confort fizic și durabilitate în timp. Întreținerea unor astfel de încălțări nu este costisitoare și nici nu ocupă foarte multă vreme atunci când te ocupi de acest lucru cu regularitate.

Achiziționează pantofi casual din mai multe categorii precum: pantofi sport casual, pantofi derby sau pantofi loafers pentru a te asigura că ai întotdeauna opțiuni la îndemână pentru a-ți completa outfiturile de stradă. Nu în ultimul rând, orientează-te după design, dar și în funcție de culorile încălțărilor, astfel încât să fii mereu în pas cu moda.

Cum să asortezi pantofii cu o ținută casual de efect

În cazul în care nu ești sigur cum să îmbini într-un mod potrivit articolele vestimentare, încălțămintea și accesoriile într-o ținută casual bărbătească, începe prin a arunca o privire în garderoba ta. Este clar că pantalonii de stofă și sacourile pe care le-ai purta la un eveniment special nu vor putea fi incluse într-un astfel de outfit, însă o cămașă slim fit se va potrivi în combinație cu blugi negri sau albaștri sau cu pantaloni chinos. Dacă vrei să duci ținuta într-o direcție mai puțin business casual, îți recomandăm să optezi pentru o bluză simplă sau un pulover cu imprimeuri și pantaloni cât mai comozi.

Pantofii se aleg atât în funcție de stilul vestimentar, cât și de materialul din care sunt confecționați și alte detalii estetice. De exemplu, o pereche de mocasini din piele întoarsă maro care au ciucuri se vor potrivi cu pantaloni închiși la culoare și o bluză cât mai simplă, astfel încât aceștia să rămână elementul central al ținutei. Pe de altă parte, dacă alegi pantofi bărbătești sport casual, poți alege pantaloni realizați dintr-un material elastic și un hanorac de la brandul tău favorit.

Ce accesorii sunt potrivite pentru o ținută casual

Știai că inclusiv șosetele reprezintă un accesoriu pe care nu ar trebui să îl ignori într-o ținută? Acestea trebuie să fie potrivite atât pentru modelul de încălțăminte ales, cât și pentru pantaloni. De exemplu, dacă ai ales pantaloni care lasă o parte din glezne la vedere, nu este greșit să alegi șosete viu colorate, în dungi sau cu alte imprimeuri vesele. Asigură-te doar că acestea se potrivesc din punct de vedere cromatic cu restul ținutei.

Un alt accesoriu pe care îl poți adăuga într-o ținută casual de efect este ceasul de mână. Dacă ai optat pentru piese vestimentare mai sport, îți recomandăm un ceas care are curele realizate din material textil. În schimb, dacă poți încălțăminte din piele naturală neagră, iar outfitul tău duce mai degrabă cu gândul înspre stilul elegant, poartă un ceas confecționat dintr-un material prețios cum ar fi aurul sau argintul.

Nu este dificil să creezi o ținută casual bărbătească echilibrată. Tot ce ai de făcut este să alegi piesele vestimentare care ți se potrivesc atât din punct de vedere estetic, cât și fizic și să nu neglijezi niciodată importanța încălțămintei de calitate și a accesoriilor.