10 beneficii ale ferestrelor și ușilor din PVC Salamander

751
tamplarie PVC Salamander

O fereastră bună trebuie să îndeplinească funcția de a izola frigul și, de asemenea, căldura, în funcție de perioada anului în care ne aflăm. Dar trebuie să ne asigure și confort fonic. Toate acestea fără a împiedica, desigur, intrarea luminii, întrucât ne dorim o casă bine luminată.

Există multe motive pentru care ar trebui să îți schimbi ferestrele și ușile în tâmplărie din PVC Salamander.

După cum se știe, PVC este abrevierea generală pentru clorură de polivinil. Este un material utilizat pe scară largă în construcții datorită proprietăților sale excelente și este, de asemenea, utilizat pe scară largă pentru fabricarea ușilor și ferestrelor. Tâmplăria din PVC are în interior o armătură de oțel, care îi conferă rigiditatea de care are nevoie profilul ferestrei, ceea ce face ca ferestrele și ușile să aibă, pe lângă proprietățile izolatoare ale PVC-ului și rigiditatea oțelului.

PVC-ul nu este afectat de schimbările climatice, cum ar fi lemnul, și durează mult timp, fără nici o întreținere.

tamplarie PVC Salamander cu geamuri termopane

În continuare vom prezenta 10 beneficii ale ferestrelor și ușilor din PVC.

  1. Sunt mai puternice și mai rezistente decât ferestrele din lemn și mai izolatoare decât cele din aluminiu.
  2. Nu sunt afectate de schimbările climatice și de temperatură. Starea lor originală din fabrică rămâne intactă în condiții meteorologice diferite.
  3. Nu au nevoie de întreținere. Este suficientă doar curățarea cu apă și detergent.
  4. Nivel ridicat de izolație împotriva zgomotului atunci când sunt combinate cu sticlă acustică. O sticlă acustică bună instalată într-o fereastră proastă își va pierde eficacitatea. Poluarea fonică de pe stradă, precum sunetul provenit de la vehicule, nu te va afecta și vei avea parte de un mediu plăcut și calm în casa ta.
  5. Sunt foarte izolatoare. Acestea reduc frigul care intră în casă și mențin căldura iarna. De asemenea, vor ține departe căldura din anotimpul de vară, reducând consumul de aer condiționat.
  6. Economisesc energie. Datorită izolației excelente, ajută să obții economii considerabile de energie acasă.
  7. Sunt respectuoase față de mediu.
  8. Materialele din PVC sunt greu inflamabile și se auto-sting. Nu răspândesc flacăra unui posibil foc.
  9. Spre deosebire de ferestrele din lemn, acestea nu putrezesc și sunt rezistente la coroziune și eroziune.
  10. Sunt foarte versatile. Acestea permit oricărui sistem de deschidere să se adapteze nevoilor, obținând astfel o intrare mai bună a luminii naturale și menținând o funcționalitate de utilizare adaptată nevoilor tale.