Bucureştenii aleg uşile de garaj fabricate în România

387
Bucureştenii aleg uşile de garaj fabricate în România

Până acum, alegerea unei uși de garaj se făcea în funcție de câţiva termeni: material (aluminiu, lemn, pvc), deschidere (manuală, automată), preţul de achiziţie, timpul de livrare, costurile de montaj. Mai nou, a intrat în această listă o cerinţă nouă: fabricate în România!

DE CE? Fiindcă bucureştenii au aflat că există o nişă a producătorilor de uşi de garaj cu fabricile în România, ce livrează produse de calitate la un preţ avantajos şi au colaborări cu echipe pricepute de montaj din toată ţara. Astfel, merită să alegi o uşă de garaj de la un producător român.

Ușile de garaj trebuie să fie în primul rând sigure, complet funcționale și ușor de manevrat. De aceea, este important să ţinem cont de următorii factori atunci când alegem uşa:

Materia primă – O ușă de garaj poate fi realizată din lemn, PVC sau aluminiu. În funcție de material, ușa de garaj poate fi mai grea, mai rezistentă sau poate necesita mai multă întreținere ulterioară.

Design-ul – O ușă de garaj este un element important ce are un impact major asupra fațadei unei case și din acest motiv, aspectul și finisajul trebuie luate în considerare cu atenție.

Motorizare – Ușile de garaj pot fi acţionate manual sau automate, cu telecomandă. Deşi nu au un consum mare de energie, ecologii ar putea opta varianta manuală, făcând rabat la confortul personal. Un aspect important de luat în considerare este utilitatea automatizării în funcţie de numărul de utilizări, pentru o uşă de garaj ce va fi deschisă rar nu prea îşi are sensul motorizarea.

Dimensiunile – Preţul variază în funcţie de dimensiunile uşii de garaj şi de opţionalele alese. Proiectează garajul încă de la început astfel încât să nu aibă o deschidere foarte mare, dar să fie totuşi suficientă pentru maşinile tale.

Tipuri de uși de garaj – În funcție de configurația garajului și de nevoile de spațiu, ușa poate fi cu deschidere verticală sau laterală, fie rulantă, glisantă, batantă, verticală sau secțională.

O ușă de garaj secțională este formată din mai multe panouri fixate pe tuburi legate prin balamale. Acest lucru îi permite să alunece de-a lungul unei șine și să fie depozitată chiar sub tavanul garajului. Aceasta este, fără îndoială, cea mai practică soluție de utilizat, mai ales când este motorizată.

Panourile sunt realizate din oțel dublu. Sunt izolate și articulate pentru a facilita mișcarea. Aceste uși de garaj secționale pot urmări limitele deschiderii cât mai aproape posibil și asigură un pasaj complet neobstrucționat. Potrivită pentru toate garajele, este recomandată în special pentru garajele cu deschidere directă pe trotuar. Ușa de garaj secțională este, de asemenea, foarte des aleasă pentru eleganța sa, calitățile excelente de izolare și gama largă de opțiuni care permit personalizarea totală (modele, culori, nuanțe, etc.).

Cu panourile sale din oțel și motorizarea integrată, ușa de garaj secțională realizată pe măsură este un produs care oferă atât avantajul unei mai bune izolații, cât și un confort sporit de zi cu zi.

Deoarece ocupă puțin spațiu pe tavan, deschiderea ușii de garaj secționale este o alegere interesantă în comparație cu ușile basculante.

Deşi în Bucureşti sunt multiple centre specializate în comercializarea şi montajul uşilor de garaj, internetul rămâne principalul instrument de căutare şi informare utilizat de bucureşteni, datorită timpului mic de navigare între ofertele furnizorilor.

usi de garaj Bucuresti fabricate in Romania