Hotel Bohemia din Bacău, locul perfect pentru un popas

963

Arhitectura clasica in cadrul hotelurilor este ceva des intalnit in ziua de astazi, aceasta intalnindu-se si la Hotel Bohemia din Bacau, chiar daca este o constructie relativ noua. Locatia hotelului este foarte accesibila oaspetilor, unitatea fiind amplasata in preajma garii orasului dar si la 10 minute distanta de Aeroportul International George Enescu care deserveste mii de calatori. Asadar, daca ai nevoie sa iti petreci o noapte sau cateva nopti in orasul Bacau, poposeste la Hotel Bohemia, pentru o cazare confortabila.

Hotelul detine 3 stele, iar camerele sunt echipate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, TV cu ecran plat, mobilier din lemn, telefon, cablu tv, internet wireless, seif si minibar. Articolele de toaleta si uscatorul de par se pot folosi gratuit.

In ceea ce priveste preturile, aceasta unitate de cazare din Bacau este cotata ca avand cel mai bun raport dintre calitate si pret din intregul oras. Asadar, clientii vor plati pentru o camera dubla standard cu un pat matrimonial suma de 180 lei daca sunt insotiti si suma de 160 de lei pentru o astfel de camera daca se cazeaza singuri. Aceleasi preturi sunt valabile si pentru tipul de camera twin, adica acel tip de camera cu 2 paturi separate.

Din lipsa de spatiu, in camere nu se pot adauga paturi suplimentare. Copiii pana in 12 ani care dorm in paturile existente, se pot caza in mod gratuit.

Cateva dintre motivele in plus pentru care oaspetii ar trebui sa aleaga Hotel Bohemia pentru cazare Bacau sunt:

  • isi pot parca masina in curtea hotelului, parcarea fiind supravegheata video non stop.
  • se pot conecta prin wi-fi pe toata raza hotelului gratuit.
  • bagajele le sunt pastrate gratuit.
  • oaspetii pot fi treziti la ora solicitata de catre personalul hotelului.
  • in caz ca ploua, clientii primesc umbrele pe durata deplasarii lor.
  • au la dispozitie o masa si un fier de calcat.
  • primesc medicamente si materiale sanitare in caz ca survin eventuale accidente.
  • au inclus in pretul camerelor un mic dejun consistent care consta intr-un bufet suedez, pentru o zi plina de energie, servit doar intre orele 7.00- 10.00
  • hotelul dispune de un lobby caffe bar, in care se poate servi cafea, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice intre orele 7.00- 24.00.

Contra cost, clientii pot fi transferati de la si la aeroport, pot sa isi spele sau sa isi curate hainele, pot sa inchirieze o masina sau pot sa foloseasca sala de conferinte din cadrul hotelului.

Mai multe informatii despre unitatea de cazare „Hotel Bohemia” se gasesc in rubrica „Contact” din cadrul paginii web www.hotelbohemia.ro.