Criterii de alegere a unei imprimante industriale cu latex

330
Criterii de alegere a unei imprimante industriale cu latex

Alegerea imprimantei industriale cu latex potrivită îți permite să oferi clienților cele mai bune servicii. Folosite pentru a personaliza diferite materiale, aceste echipamente asigură un print de calitate și durabil. Descoperă în continuare care sunt criteriile de care să ții cont înainte de a achiziționa o imprimantă latex.

Rezistență

Știm deja că imprimantele industriale sunt proiectate astfel încât să fie durabile. Suportă un volum mare de imprimare, au capacitatea de a printa non-stop și nu necesită reparații dese. 

Însă cum rămâne cu mediul? Rămân imprimantele latex eficiente inclusiv la frig, căldură, praf, umezeală sau murdărie? Răspunsul este… depinde ce alegi. Verifică dacă imprimanta pe care urmează să o achiziționezi a fost construită astfel încât să reziste acestor elemente, altfel riști să se deterioreze mai devreme decât te așteptai.

Securitate

Imprimantele industriale devin tot mai ușor de utilizat și conectat. De exemplu, pot fi controlate de la distanță prin computer, tabletă sau smartphone și pot fi conectate inclusiv la cloud. Totuși, conectivitatea extinsă poate crea probleme de securitate.

Înainte de a achiziționa o imprimantă latex, asigură-te că alegi una cu securitate integrată. Protecția trebuie să permită utilizarea în siguranță a dispozitivelor, iar pentru cloud e necesară o conexiune criptată. Dacă nu găsești această caracteristică prin specificațiile produsului, cere mai multe detalii producătorului sau furnizorului.

Reputația producătorului

Când vine vorba de imprimante industriale, echipamente de birou sau echipamente tipografice, brandul poate face diferența dintre un produs cu adevărat eficient și unul mediocru. Pe roelgroup.com găsești imprimante industriale cu latex produse de Ricoh, unul dintre cei mai cunoscuți producători de echipamente electronice.

Cu o istorie de peste 80 de ani, compania japoneză Ricoh este cunoscută în special pentru copiatoare, imprimante multifuncționale, imprimante laser și produse de imprimare de producție. Important de menționat e că firma are peste 200 de filiale specializare în grupuri de cercetare. Prin intermediul acestora, reușește să se mențină în top în ceea ce privește tehnologiile oferite.

Versatilitate

Noile modele de imprimante latex oferă o calitate și durabilitate remarcabile atât pentru aplicații indoor, cât și pentru outdoor. Drept urmare, alegând un echipament versatil, îți păstrezi aproape clienții existenți și abordezi cu mai multă încredere posibili clienți noi.

Pentru început, află că modelele performante de imprimante latex pot printa pe mai multe materiale:

  • diverse tipuri de hârtie
  • folii PET
  • folii PVC
  • folii auto-adezive
  • pânză poliester din bumbac
  • tapet 
  • vinil transparent

Lista produselor pe care poți imprima include panouri publicitare, bannere, grafică de vehicule, afișe publicitare, semne direcționare, roll-up-uri și spidere, grafică de podea, fotografii mari, autocolante pentru ferestre, ambalaje, etichete, casele luminoase și altele.

Imprimanta potrivită îți oferă flexibilitate în ceea ce privește materialele pe care poți imprima, astfel încât vei putea să îți dezvolți afacerea în toate direcțiile.

Rezistența, securitatea, reputația producătorului și versatilitatea sunt cele mai importante criterii de alegere a unei imprimante industriale cu latex. Analizează cu atenție caracteristicile produsului dorit și caută recenzii online pentru a te asigura că iei cea mai bună decizie.